VIDEO ! Pericol de explozie într-o comună din Timiş! Şi ce dacă…?!

stalp cazut 1

Pericol de explozie într-o comună din Timiş! Şi ce dacă…?! Vineri, când o furtună a lovit o zonă destul de întinsă din vestul ţării, în Dumbrăviţa a căzut un stâlp pe o ţeavă de gaz. Alarmaţi, oamenii au sunat la Enel, la poliţia locală, la primărie, la pompieri şi la compania de gaz.

„Poliţia a venit imediat după ce am sunat, dar au văzut, au constatat, însă până acum nu s-a luat nici o măsură. Au fost şi cei de la gaz. Au spus că stâlpul ar aparţine atât de Enel cât şi de Telecom, însă tot nu a intervenit nimeni. Stâlpul se sprijină pe firele de curent şi pe o ţeavă de gaz”, spune reprezentanta unui restuarant aflat chiar lângă stâlpul căzut.

Iată că au trecut patru zile de când furtuna a lovit cu putere şi tot atâtea zile de când oamenii din localitate stau cu frică, pentru că oricuând se poate întâmpla o nenorocire. Conform reprezentanţilor Enel, becul este al primăriei, iar stâlpul aparţine Telecom…

Că multe lucuri sunt făcute de mântuială, tot furtuna de săptămăna trecută a dovedit-o. În unele locuinţe din Dumbrăviţa, dar şi din Timişoara, fluctuaţiile de curent au dus la arderea aparaturii electrocasnice.

Citeşte şi: O timişoreancă vrea să dea Enel în judecată! Susţine că i-a „prăjit” tot ce avea prin casă

O lucrare marca „Dorel” s-a văzut şi în Timişoara, unde de pe un bloc din zona din zona Calea Buziaşului a zburat pur şi simplu izolaţia.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *