Vine cutremurul peste Robu!

Nicolae Robu este un primar care vrea să arate că nu se teme de nimic, iar atunci când ia decizii, nu are în vedere caracterul lor populist. Sau cel puţin aşa pretinde.

Este şi cazul reducerii tarifelor Timpark, unde Robu a declarat cu patos: „Cum să fie o măsură populistă, când eu mă lupt cu uragane, fluvii şi pietre?”.

În traducere, primarul a vrut să spună că se gândeşte doar la binele timişorenilor şi nu la imaginea proprie, indiferent de consecinţe. Iată că a apărut, acum, o nouă problemă pe capul lui Robu. Sindicatul din primărie este revoltat de faptul că Direcţia de Evidenţă a Persoanelor a fost trecută din subordinea consiliului local la aparatul de specialitate al primarului.

„Este ilegal, nu se poate face aşa ceva”, a tunat liderul sindical Tiberiu Negrei, care speră să se revină la situaţia anterioară. Din păcate pentru sindicate, după ce s-a luptat cu atâtea uragane şi fluvii, ar fi imposibil ca primarul să dea înapoi, chiar dacă e să-şi asume înjurăturile pentru cozile de la direcţia amintită.

La urma-urmei, va fi doar un uragan în plus sau un cutremur care nu-l va zdruncina pe fascinantul primar al Timişoarei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns