„Porţile” mari şi „iestetice” dispar din Timişoara

calea martirilor

Încetul cu încetul, estacadele de pe arterele mari ale Timişoarei dispar. Prima de pe lista neagră a primarului Nicolae Robu este cea de pe Calea Martirilor, din zona intersecţiei (foto) cu strada Lidia.

Edilul-şef le-a dat deja dispoziţie şefilor de la Colterm să-şi demonteze conductele instalate în „poarta” din Calea Martirilor, urmând să le amplaseze în subteran. Estacada va fi demolată la scurt timp după această operaţiune. Lucrarea se va suprapune, după toate probabilităţile, cu şantierul care vizează modernizarea Căii Martirilor între străzile Lidia şi Mureş, dar primarul nu vede vreun impediment din acest punct de vedere.

„Lucrarea nu va dura mult, pentru că distanţa pe care se va lucra la conducte este mică. Este bine dacă lucrarea se va suprapune cu cea de modernizare a străzii, să nu lucrăm de două ori”, susţine Nicolae Robu.

Estacada de pe strada Divizia 9 Cavalerie va deveni şi ea amintire în curând, Colterm primind din partea lui Robu, de asemenea, ordinul să-şi relocheze conductele şi să demoleze construcţia.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “„Porţile” mari şi „iestetice” dispar din Timişoara

  1. lasati-o acolo si sai puneti indicatorul ,,spre giroc-sala polivalenta ,,si poza lui grndeanu si dobra alaturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *