„Porţile” mari şi „iestetice” dispar din Timişoara

Încetul cu încetul, estacadele de pe arterele mari ale Timişoarei dispar. Prima de pe lista neagră a primarului Nicolae Robu este cea de pe Calea Martirilor, din zona intersecţiei (foto) cu strada Lidia.

Edilul-şef le-a dat deja dispoziţie şefilor de la Colterm să-şi demonteze conductele instalate în „poarta” din Calea Martirilor, urmând să le amplaseze în subteran. Estacada va fi demolată la scurt timp după această operaţiune. Lucrarea se va suprapune, după toate probabilităţile, cu şantierul care vizează modernizarea Căii Martirilor între străzile Lidia şi Mureş, dar primarul nu vede vreun impediment din acest punct de vedere.

„Lucrarea nu va dura mult, pentru că distanţa pe care se va lucra la conducte este mică. Este bine dacă lucrarea se va suprapune cu cea de modernizare a străzii, să nu lucrăm de două ori”, susţine Nicolae Robu.

Estacada de pe strada Divizia 9 Cavalerie va deveni şi ea amintire în curând, Colterm primind din partea lui Robu, de asemenea, ordinul să-şi relocheze conductele şi să demoleze construcţia.

1 Comments
ghiocel trandafir poanta 27/06/2017
lasati-o acolo si sai puneti indicatorul ,,spre giroc-sala polivalenta ,,si poza lui grndeanu si dobra alaturi.