VIDEO IREAL! Colterm arde mai mult pământ și pietre, decât cărbune!

Ne paște o nouă amendă pentru lipsa certificatelor verzi ale Colterm

Cărbune mai mult cu numele, în fapt pământ și pietre și combustibil foarte răsfirat prin stocurile Colterm! Este realitatea pe care o probează cu filmări – atât cu stocurile, cât și cu instalațiile Colterm care utilizează combustibilul – Roxana Iliescu, consilier local.

”Pământ și bolovani în loc de cărbune! Cam asta se «arde» la Colterm și nu prea cred că de vină sunt nici vechea administrație și cu atât mai puțin creșterea prețului la gaz!”, a postat pe facebook Iliescu.

Matei Creiveanu, city-managerul Timișoarei, este taxat de Roxana Iliescu pentru niște declarații de astă-toamnă privitoare la prioritatea cumpărării așa-zisului cărbune ce se dovedește praf și pulbere, dar în continuare pune degetul pe rană în privința achizițiilor dubioase asupra cărora, de altfel, ”Renașterea bănățeană” a atras deja atenția recent.

”Față de principalii furnizori de cărbune ai Colterm au avut cea mai potrivită abordare: pe cei de la CE Oltenia i-au dat în judecată în decembrie 2021 pentru nerespectarea graficului de livrări, în contextul în care au o datorie uriașă de achitat acestora.

Adică pe lângă faptul că nu sunt gospodari și nu și-au făcut stoc de cărbune încă din vară, nici măcar nu au cea mai elementară și de bun-simț gândire de oameni de afaceri: au dat în judecată pe cineva la care au datorii… și mai vor să le fie livrat cărbune!”, exemplifică Iliescu.

CITEȘTE ȘI: E nedrept ca timișorenilor să li se ia banii pentru încălzirea în bătaie de joc. Sunt încălcate mai multe legi prin modul în care Colterm își tratează abonații

Dezvăluirile consilierului local vin pe fondul foarte des invocatei scumpiri a gazului, de către primarul Dominic Fritz și echipa sa. Însă, după cum devine foarte limpede, nu numai gazul necontractat la timp, așadar la preț de trei ori mai mic decât acum, ci și achizițiile dubioase de așa-zis cărbune au dus la dezastrul termoficării din Timișoara.
Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *