Avem un nou prefect în Timiș!

Avem un nou prefect în Timiș!

Este deja certitudine: Mihai Ritivoiu este noul prefect al județului Timiș, decizia fiind luată joi în ședința guvernului și urmând a fi publicată în această seară în Monitorul Oficial.

Vineri, la ora 13, la prefectură, va avea loc învestirea oficială a prefectului.

CITEȘTE ȘI: Fritz a rezolvat problema prioritară: avem comisie paritară!

Mihai Ritivoiu este membru PSD. Avem, acum, echipă completă la Prefectura Timiș, cei doi subprefecți fiind Sorin Ionescu (PSD) și Ovidiu Drăgănescu (PNL).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Avem un nou prefect în Timiș!

  1. Vorba romaneasca MATURA NOUA MATURA BINE!!!Poate noul prefect reie citirea dosarului cu care a candidat minunatul si prea iubitul inca actualul primar al orasului dar daca mai ramine mult in postura asta Timisoara va fi depasita si de Cucuieti din deal  DONIMIC FRIG.Ca in perioada asta a dat o dovada de mare devotament fata de oras si cei care din prostie au votat cu el.Realizari nimeni nu poate spune ca nu a avut dar pe plan personal nu institutional unde era numai sabotat.Dar apropo unde este MAESTRUL a lasat orasul-locuitori in frig si sa retras in BARLOGUL lui MODEST de vila cumparata doar dupa un an de mandat?si sta la caldurica.Nu ca ii duc dorul dar macar ar putea avea o opinie fata de bolnavi,elevi,locuitori care stau in frig multumita inteleptei lui de a gospodari orasul.Ca inainte tot timpul era omniprezent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *