Fritz a rezolvat problema prioritară: avem comisie paritară!

Dominic Fritz: Avem şi noi, la Timişoara, o problemă cu câinii străzii. Am externalizat contractul la o firmă privată

Fritz a rezolvat problema prioritară: avem comisie paritară! Timișoara suferă în frig. Copiii se îmbolnăvesc în școli, pacienții din spitale tremură din tot corpul, în locuințe oamenii stau înfofoliți și cu radiatoarele la picioare, așteptând o veste dinspre primărie.

”Faceți ceva cu căldura!” este cerința momentului, întâlnită cel mai des pe rețelele sociale, unde mai toată lumea se plânge din cauza frigului.

Și iată că veștile dinspre primărie au venit: primarul Dominic Fritz a anunțat cu o satisfacție uriașă marea noutate așteptată cu sufletul la gură de întregul oraș: instanța a respins încercarea sindicatului din primărie de a suspenda comisia de disciplină și comisia paritară!

Nici dacă se anunța sfârșitul pandemiei nu ar fi existat în Timișoara o asemenea descătușare ca la aflarea veștii că Dominic Fritz a câștigat un prim proces cu sindicatul pentru niște comisii din primărie.

CITEŞTE ŞI: Video: În Antalya a nins pentru prima oară după 29 de ani. Imagini rare cu plajele acoperite cu zăpadă

Asta era prioritatea zero a orașului, pe care primarul ne-a transmis-o de parcă am fi câștigat toți premiul cel mare la loterie. Nimic despre căldură și suferința din școli și spitale, nimic despre umilirea Timișoarei, pentru că, din câte se pare, altele sunt prioritățile primarului. Ura și la gară, avem comisie paritară!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Fritz a rezolvat problema prioritară: avem comisie paritară!

  1. Ciocu’ mic și joc de glezne ca să vă încălziți, turmă de imbecili ! Asta ați votat, asta aveți, dobitocilor ! Cum ați putut să dați orașul ăsta pe mîna unor puțoi neterminați, fără nici o pregătire, experiență sau vreun sentiment pentru oraș și locuitorii lui ? Acum suportați în liniște, să nu deranjați marele edil, consecințele prostiei voastre !

  2. Dar totusi unde este MAESTRUL DONIMIC FRIG ca nu am mai auzit nici o veste imbucuratoare din partea lui,un cinematograf nou care intra in renovare,un turn de apa ca doar sant doua in Timisoara,un depou de tramvaie renovat,Bozancaiele pe care turci le livreaza mai repede decat MAESTRUL cu sleachta de SPECIALISTI pot sa le puna in circulatie,vreun nou festival de HOMO.Ca restul caldura,curatenia in oras sant treburi minore. Dar apropo unde este MAESTRUL a lasat orasul-locuitori in frig si sa retras in BARLOGUL lui MODEST de vila cumparata doar dupa un an de mandat?si sta la caldurica.In loc sa apara calare pe calul lui alb sau bicicleta sa sarbatoreasca mare victorie asupra sindicatelor care il saboteaza de un an si ceva

  3. Fritz este un aventurier care nu se pricepe la mai nimic.Cei care l-au votat își merită frigul si alte lipsuri datorate prostiei si nepriceperii alesului lor.Preșcolarii și elevii trebuie să suporte lipsa de abilitate și experiență  a unui primar aiurit,primar venit din țara in care copiii au condiții exemplare oferite de primării .În  România se poate si altfel  .Aici toți  străinii care vin își  permit să se poarte altfel cu românii deoarece aceștia in loc să îi alunge ,îi votează. Cine o fi greșit?Primarul sau cei care l -au ales?Este obligatoriu ca toți locuitorii Timișoarei să  se bucure că au comisie paritară si copiii lor stau în frig ?Oare acest primar nepriceput trebuie suportat și lăsat să continue călirea  experimentală a copiilor timișoreni?

  4. Ura și la gară, avem comisie paritară!Gresita afirmatia Trebuia spus ura si mai avem ceva posturi sa dam o painica sarmanilor nostri membri ai USR ului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *