Victor Ponta s-a întors în țară. Premierul a mers la Guvern cu barbă şi în cârje

ponta2

Victor Ponta a revenit în țară! Miercuri dimineaţă, premierul a mers la sediul Guvernului, unde a fost întâmpinat şi îmbrăţişat de premierul intermar, Gabriel Oprea, şi de liderul interimar al PSD, Rovana Plumb, ministrul Mediului.

Victor Ponta s-a întors în ţară, la aproape o lună după intervenţia chirurgicală de la genunchi, la care a fost supus în Turcia.

Potrivit unor surse citate de MEDIAFAX, premierul a venit la Palatul Victoria de acasă, după ce a ajuns, marţi seara, în Bucureşti, fiind de aşteptat să conducă şedinţa de miercuri a Guvernului.

Miercuri dimineaţă, premierul a mers direct la Palatul Victoria, sprijinit în cârje și cu barbă. Acesta a fost întâmpinat de Rovana Plumb și de Gabriel Oprea, care l-au îmbrățișat.

În ultima săptămână, au existat speculații cu privire la ziua în care se poate întoarce premierul în țară. Ilie Sârbu, socrul său, a anunțat, luni, că Ponta se va întoarce în această săptămână și că va reveni pe funcțiile deținute.

„Se simte bine și eu cred că săptămâna aceasta ajunge acasă. Nu decide nici el (n.r. dacă revine zilele următoare), nici noi, până nu ne spune profesorul care l-a operat ziua în care poate pleca. Dar se simte bine, asta e important. (…) Va reveni în fruntea tuturor funcțiilor pe care le are”, a spus Sârbu, după ședința Biroului Permanent Național al PSD. El a susținut că nu este necesară prezența premierului în țară în contextul crizei din Grecia.

„Ce să facă premierul acum? Există stabilitate. BNR și-a spus punctul de vedere, avem premier, avem tot ce ne trebuie. Să ne bucurăm pentru că noi nu suntem, Doamne ferește, în situația Greciei. Suntem pe primul loc la creșterea economică, asta este marea noastră bucurie. Poate să fie afectată întreaga UE”, a arătat social-democratul. Întrebat dacă premierul a avut liniște și odihnă în Turcia, Sârbu a răspuns: „A avut, a avut. Fiecare dintre noi ne alegem spitalele la care mergem. (…) Și Băsescu, la vremea respectivă, a fost în Austria și alții se mai duc, dar nu știm, credeți că noi îi știm pe toți cei care pleacă.”

realitatea.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns