Vești bune pentru părinții din Giroc și Chișoda

De la un an la altul, comuna Giroc s-a dezvoltat tot mai mult. Cine trece prin această comună poate să spună că localitatea are față de oraș, cu zeci de blocuri noi și cochete, cu liceu, creșe și grădinițe.

Cum populația este mereu în creștere, edilul-șef al comunei, Iosif- Ionel Toma, a trebuit să ia măsuri pentru că creșa existentă a devenit neîncăpătoare. Astfel, recent, în comuna Giroc, a fost inaugurată o nouă creșă, care dispune de circa 140 de locuri.

”Populația localității este tânără și, ca urmare, sunt convins că am mai avea nevoie de cel puțin trei asemenea unități”, a precizat primarul Iosif-Ionel Toma.

CITEȘTE ȘI: A supraviețuit în zone de conflict și și-a găsit sfârșitul într-o arie protejată din Timiș

Ultima creșă inaugurată în Giroc a beneficiat de finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Rurală, iar în satul Chișoda, o altă asemenea unitate se află în construcție, având 120 de locuri, fiind și în acest caz a două creșă din localitate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Vești bune pentru părinții din Giroc și Chișoda

  1. Domnule Toma, matale vorbești serios, 3 creșe, nu se poate așa ceva, 3 creșe și nici o fîntînă cîntătoare cu lumini verzi pe pereți ! Nu pot să cred, asta e lipsă de viziune, hai la Robu să-ți explice cum să faci niște studii de prefezabilitate pentru viitorul aeroport internațional al Girocului și eventual și pentru o linie de tren TGV, eventual suspendat, cu levitație magnetică, care să lege Chișoda de Aeroportul Giroc, nu mai arunca nene banii pe prostii, vezi că aveți o grămadă de intersecții nesemaforizate și de borduri neschimbate de ani buni ! Concluzia serioasă, tristă dar evidentă este că omul sfințește locul și, așa cum zicea primul meu șef, cine vrea face, cine nu, caută justificări ! Dreq știe cum ne-am căptușit la Timișoara cu oligofrenul grandoman și narcisist, trubadur ratat și vopsit, de la Bocsig, după femeia cu barbă, gipsy loverul Ciuhandu, amîndoi la fel de inutili ca și podul de la Jiul și la fel de nocivi, toxici chiar, pentru orașul care îi plătește ! Nea Toma, nu vrei să candidezi matale la primăria Timișoara și eventual să înghițim și Girocul ca să nu îi lași de izbeliște pe girocani, că sigur eu te votez !

  2. La Giroc n-ati auzit de containere? Primarul Robu asa rezolva problemele copiilor, ca sa ramana bani de palmieri, semafoare, fantani care nu merg si studii de fezabilitate, cat mai multe studii de fezabilitate.
    Felicitari domnule Toma, si salutari, v-am fost student pe vremuri!

    1. Corect, eu am spus asta doar în ideea de a împărți același primar, în rest sper să nici nu intre în discuție vreodată și de altfel nici domnul Toma nu cred că are vreo curiozitate să vină în metropola oltenească semaforișoara ! Îndîrjirea ta mi-a adus însă aminte de un banc, cică la Radio Erevan un ascultător întreabă dacă în Elveția s-ar putea construi socialismul, Radio Erevan răspunde, da, s-ar putea, dar ar fi pcaaaaat !!!
      La fel și cu Girocul !

  3. LASA LASA MAI SUNT MULTE DE REZOLVAT LA GIROC DE 10 LUNI SE CHINUIE SA FACA TROTUARUL PE NEPTUN SI CIND MAI AU 6 METRII SAU OPRIT SI AU LASAT LUCRAREA DE IZBELISTE DE 3 LUNI !

Lasă un răspuns