Vă dăm o veste bună: SCĂPĂM DE CĂLDURĂ!

Greu încercați în ultimele săptămâni de căldura nefirească a lui Gustar, bănățenii nu vor putea respira ușurați nici în acest sfârșit de săptămână. În vestul țării sunt anunțate încă trei zile de foc, în timpul cărora temperaturile maxime nu vor scădea nicicum sub 36 de grade.

Sâmbătă, în zi de mare sărbătoare – Sfânta Maria Mare – căldura nu ne va slăbi aproape deloc, iar soarele va străluci voios. Au fost anunțate temperaturi minime cuprinse între 15 și 24 de grade Celsius și temperaturi maxime în intervalul 34-37 de grade.

Duminică este posibil să se arate și ceva nori, ba chiar să-și facă apariția unele descărcări electrice, dar, în mare, prognoza indică temperaturi minime de 16-24 de grade și maxime de 34-38 de grade.

Citeşte şi:

Alternativă de VIS pentru timişoreni: CASĂ NOUĂ, la doi paşi de oraş!

 

De luni, însă, situația se va schimba, iar meteorologii promit o răcorire destul de accentuată a vremii, ba chiar și precipitații. Încă din noaptea de duminică spre luni, norii se vor aduna deasupra Banatului, iar șansele să plouă vor fi destul de serioase.

Maximele nu vor mai trece, săptămâna viitoare, de 27-28 de grade, astfel că mai avem nevoie doar de trei zile de răbdare.

1 Comments
Precup 14/08/2015
Inca 3 trei zile de chin. Abia astept sa treaca.