Useriștii din Primăria Timișoara au primit verdictul în cazul Rebecca Bedelean: concurs aranjat!

Useriștii din Primăria Timișoara au primit verdictul în cazul Rebecca Bedelean: concurs aranjat!

Useriștii din Primăria Timișoara au primit verdictul în cazul Rebecca Bedelean: concurs aranjat!

După ce, în urmă cu fix trei luni, Tribunalul Timiș a stabilit că o tânără simpatizantă a USR făcută șefă de primarul Dominic Fritz a fost, de fapt, angajată ilegal, miercuri, 2 noiembrie, a venit rândul Curții de Apel Timișoara să pronunțe hotărârea definitivă: concursul prin care Rebecca Bedelean a ajuns în primăriei a fost fraudat!

Cităm de pe www.portal.just.ro: “Soluția pe scurt: Respinge recursurile formulate de recurenţii – pârâţi Primarul Municipiului Timişoara şi Municipiul Timişoara şi Bedelean Rebecca Ioana în contradictoriu cu intimata – reclamantă Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici împotriva sentinţei civile nr. 715/03.08.2022.2022 pronunţată de Tribunalul Timiş în dosarul nr. 1295/30/2022.

Fără cheltuieli de judecată. Definitivă. Pronunţată azi, 02.11.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei. Document: Hotarâre 1073/2022, 02.11.2022”.

Ziarul nostru a urmărit cazul Bedelean încă de la început, noi relatând în premieră, în 5 septembrie 2021, că “O tânără frumoasă și liberă a ajuns șefă în Primăria Timișoara, deși vechimea în muncă nu i-ar fi permis nici măcar angajarea”.

Și tot ziarul nostru v-a informat, în exclusivitate, în 18 mai 2022, că “O echipă de polițiști a descins în Primăria Timișoara: ancheta vizează concursul câștigat de Rebecca Bedelean!”.

De asemenea, tot din “Renașterea bănățeană” ați aflat, și tot în exclusivitate, că tânăra Bedelean, pusă de primarul Dominic Fritz, în ciuda procesului declanșat de ANFP, șefă la Serviciul Amenajare Peisagistică, Biodiversitate și Ape, și-a înaintat demisia din primărie.

Foto: Facebook/Rebecca Bedelean


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Useriștii din Primăria Timișoara au primit verdictul în cazul Rebecca Bedelean: concurs aranjat!

  1. Nu vă bateți capul. USR merge după zicala „câinii latră, caravana trece”. A spus cineva ceva de concursurile suspendate și pe maxima urgență reluate? S-a umplut Primăria de oameni. Nu sunt funcții de conducere pentru cate posturi s-au promis. Oare ce se va întâmpla cu acești oameni, veniți prin concurs sau transferați, daca se anulează organigramele?

  2. E foarte fraudulos sa angajezi pe o funcție atât de importantă unde se pot șifonat banii publici cu cărui un candidat ce nu face parte din clicia guvernamentală PSD-PNL-UDMR un intrus USR. Contravine tratatelor de la GRIFCO.

  3. In Germania…de unde este el..manca.l.ar morga pe el de primar, daca face asa ‘shmenuri’, oare unde ajunge ? Eu zic ca ajunge direct la puscarie

  4. reactionarului aburit @ mai intai invata sa te exprimi corect si inteligibil in limba română. Cu abureli de genul șifonat in loc de sifonat banii, cu cărui candidat …. clicia in loc de clică guvernamentală nici la ferma de porci nu te angajează nimeni :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *