Tânăra simpatizantă a USR făcută șefă de Dominic Fritz a fost angajată ilegal, conform Tribunalului Timiș!

Tânăra simpatizantă a USR făcută șefă de Dominic Fritz a fost angajată ilegal, conform Tribunalului Timiș!

Tânăra simpatizantă a USR făcută șefă de Dominic Fritz a fost angajată ilegal, conform Tribunalului Timiș!

Așa cum v-am anunțat marți, astăzi, Tribunalul Timiș a dat verdictul cu privire la concursul câștigat, anul trecut, de simpatizanta USR Rebecca Bedelean pe funcția de consilier la Serviciul spații verzi și locuri de joacă din cadrul fostei Direcții de Mediu a Primăriei Timișoara.

proces

Prima instanță a decis următoarele: “Admite acţiunea formulată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în contradictoriu cu pârâţii UAT Municipiul Timişoara, Primarul Municipiului Timișoara şi Bedelean Rebecca-Ioana. Constată nulitatea de drept a concursului de recrutare organizat pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacante de consilier, clasa I, grad profesional principal, la Serviciul spaţii verzi şi locuri de joacă – Direcţia de mediu din cadrul Primăriei municipiului Timişoara, judeţul Timiş, din data de 20.05.2021 – proba scrisă. Dispune anularea Dispoziţiei Primarului Municipiului Timişoara, judeţul Timiş, nr.727/10.06.2021, a Dispoziţiei Primarului Municipiului Timişoara, judeţul Timiş, nr. 1198/23.07.2021 şi a Dispoziţiei Primarului municipiului Timişoara, judeţul Timiş, nr. 1409/13.08.2021. Fără cheltuieli de judecată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea se va depune la Tribunalul Timiş”.

Vă reamintim că “Renașterea bănățeană v-a prezentat, în premieră, cazul Bedelean, în articolul intitulat “O tânără frumoasă și liberă a ajuns șefă în Primăria Timișoara, deși vechimea în muncă nu i-ar fi permis nici măcar angajarea” și publicat în 5 septembrie 2021.

Tot marți, ziarul nostru v-a anunțat, în exclusivitate, că tânăra Bedelean, pusă de primarul Dominic Fritz, în ciuda procesului declanșat de ANFP, șefă la Serviciul Amenajare Peisagistică, Biodiversitate și Ape, și-a înaintat demisia din primărie.

Dacă marți am publicat știrea doar pe surse, precizându-vă că nu avem confirmarea oficială a acesteia, în ciuda încercărilor noastre, astăzi suntem în măsură să publicăm și dovada demisiei Rebeccăi Bedelean: recipisa de înregistrare a cererii de încetare a raporturilor de serviciu depusă de tânăra favorită a primarului Dominic Fritz.

recipisa


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Tânăra simpatizantă a USR făcută șefă de Dominic Fritz a fost angajată ilegal, conform Tribunalului Timiș!

  1. singura speranță pentru România a rămas Justișia, cu toate tarele ei , cu toată mita pe csre politicul o dă ca taxă de protecție. Nu toți magistrații sunt coruptibili!

  2. Niste jegosi mai rai ca cei dinainte !
    Pile,relatii, aranjamente….clica de partid si interese !
    Daca intra un DNA serios in ei, unul nu scapa….

  3. unde-i DNA-ul cand vine vorba de useristi? daca erau altii de la alte partide cu aranjamente de astea erau deja tocati de procurori. a se vedea cazul chesnoiu de exemplu

  4. Alo,a fost un concurs câștigat de aceasta femeie! Nu mai veniti cu acuze nefondate! Câștigarea prin concurs ,elimina orice dubii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *