Urmărit penal pentru dare de mită, deputatul liberal de Timiș, Cosmin Şandru, se autosuspendă din partid

cosmin sandru 1

DNA a anunțat, în cursul zilei de astăzi, că a început urmărirea penală a deputatului PNL de Timiș, Cosmin Șandru, și a directorului general al Societății de Transport Public Timișoara, Nicolae Bitea. Cei doi ar fi încercat să corupă un parlamentar să nu voteze moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, conform HotNews.ro.

Angajări pentru o absență…

Astfel, la data de 1 octombrie 2021, în contextul în care urma să fie dezbătută și supusă la vot moțiunea de cenzură inițiată pentru retragerea încrederii acordate Guvernului României, suspecții Șandru Cosmin și Bitea Nicolae-Florin i-ar fi promis unei persoane, deputat în Parlamentul României, numirea unor apropiați în posturi de conducere a unor instituții publice.

CITEȘTE ȘI:Puteam avea cărbune ieftin, dar autoritățile timișorene au fost nepăsătoare. „Iată dovada! Inconștienților, să vă fie rușine!”

Pentru a beneficia de această „favoare”, persoanei respective i s-a cerut să absenteze de la ședința comună a Camerei Deputaților și Senatului, din data de 05 octombrie 2021, în care urma să fie dezbătută și supusă la vot moțiunea menționată mai sus. Ulterior, liderul AUR George Simion a publicat pe contul său de YouTube o înregistrare audio în care spunea că este vorba despre deputatul PNL Cosmin Șandru care încerca să îl convingă pe deputatul AUR Ciprian Titi Stoica să lipsească de la votul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Simion spunea că a trimis înregistrările la DNA, conform HotNews.ro.

În această după-amiază, Cosmin Șandru a arătat că se autosuspendă din PNL: „începând cu data de astăzi, 14.10.2021, mă autosuspend din PNL până la finalizarea anchetei. Având în vedere că este o anchetă în curs, nu voi face nici o declarație pe marginea acesteia până la finalizare”.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Urmărit penal pentru dare de mită, deputatul liberal de Timiș, Cosmin Şandru, se autosuspendă din partid

  1. Nu se poate !!!
    Tinara generatie, speranta tarii si mindria partidelor cu „staif” se preteaza la dare (si cu siguranta la luare, e un drum cu doua sensuri!) de MITA ?
    Vai de tara asta !
    Nu am votat AUR, dar in fata unei asemenea atitudini, aveti votul meu data viitoare.
    Tot asa, demascati coruptia clasei politice si nu numai !

  2. Da chiar asa new generation , nu se poate , dar pe masura ce trece timpul generatiile sunt deja schimbate si ce constatam tot pe pielea și viitorul poporului , ca din spate vin analfabetii functionali care nu si au gasit nici un rost in viata , nici nu au cum la ce pregatiti sunt , asa ca oportunism , minciuna , fente , haite adunate și la praduiala .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *