Puteam avea cărbune ieftin, dar autoritățile timișorene au fost nepăsătoare. „Iată dovada! Inconștienților, să vă fie rușine!”

Puteam avea cărbune ieftin, dar autoritățile timișorene au fost nepăsătoare. „Iată dovada! Inconștienților, să vă fie rușine!

Ies la iveală noi dezvăluiri care arată dimensiunea incompetenței și nepăsării care a existat în problema asigurării căldurii în Timișoara.

Consilierul local Roxana Iliescu a făcut publice documentele care arată că unul dintre furnizorii de cărbune și-a arătat disponibilitatea de a negocia cantitățile necesare și graficul de livrare, însă nu a fost băgat în seamă. Acum prețul va fi mai mare, conform adreselor înaintate.

Prezentăm declarația consilierei: ”Iată dovada clară a faptului că încă din 18 august 2021, chiar și în septembrie, unul dintre furnizorii de cărbune importanți ai Colterm a făcut demersuri privind negocierea cantităților și graficului de livrare de cărbune, însă s-a lovit de un zid. În plus, avem și poziția aceluiași furnizor la solicitarea făcută de băieții deștepți abia în data de 05.10.2021, când au catadicsit și ei să se trezească că n-au pic de cărbune și nici bani de gaz.

În mod previzibil și de înțeles, furnizorul AMV Style SRL, raportat la data foarte târzie, 05.10.2021, la care Colterm s-a trezit să discute de cantități și grafic livrare, le răspunde că… să mai aștepte, întrucât întârzierea cu care a venit solicitarea presupune dificultăți în pregătirea producției… printre altele!

Prin urmare, situația e dezastruoasă nu numai pentru că nu avem stoc de cărbune, dar nu avem nici perspectiva livrării în timp util a cantităților necesare de cărbune! Inconștienților, să vă fie rușine!”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Puteam avea cărbune ieftin, dar autoritățile timișorene au fost nepăsătoare. „Iată dovada! Inconștienților, să vă fie rușine!”

  1. Dar doamna Roxana Iliescu am avut probleme mai importante ca problema carbunelui pentru incalzirea timisorenilor.Este problema taxelor de parcare si infintarea a noi taxe,piste de biciclisti cu stalpisori.cresterea impozitelor,turn de apa cu vedere panoramica sa poata vedea timisoreni de sus halda de gunoi ce am facut din Timisoara,concursuri si angajari de SPECIALISTI,cinematografe renovate,stranduri sa poata urmari locuitori din hamac spectacole,depou de tramvaie transformate in sali de balamuc.Asa ca va rugam lasatine in pace cu asemea probleme minore ale orasului

  2. CET-ul era planificat sa functioneze pe gaz. Acum un an , pe carbune era de doua ori mai scump decat pe gaz, asta incluzand pretul certificatelor verzi care este foarte mare la carbune. Acum gazul este de 3-4 ori mai scump asa ca s-au refacut calculele si se va lua si carbune pentru a echilibra consumul. Daca se stia ca se scumpeste asa mult gazul probabil se faceau stocuri de carbune.

  3. Nu ma mai surprinde nimic din ce face gasca USR in frunte cu Fritz… Timisorenii vor fi din nou sacrificati sa stea in frig din cauza acestor aventurieri… Propun inceperea actiunii de destituire a primarului inconstient…

Lasă un răspuns