DNA: Cosmin Şandru şi Nicolae Bitea, urmăriţi penal pentru dare de mită!

DNA: Cosmin Şandru şi Nicolae Bitea, urmăriţi penal pentru dare de mită!

DNA a anunțat joi că a început urmărirea penală a deputatului PNL Cosmin Șandru și a directorului general al Societății de Transport Public Timișoara, Nicolae Bitea. Cei doi ar fi încercat să corupă un parlamentar să nu voteze moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, conform HotNews.ro.

DNA a anunțat începerea urmăririi penale, pentru dare de mită, împotriva deputatului PNL Cosmin Şandru și a lui Nicolae-Florin Bitea, director general al Societății de Transport Public Timișoara.

Acuzațiile aduse de procurori:

La data de 1 octombrie 2021, în contextul în care urma să fie dezbătută și supusă la vot moțiunea de cenzură inițiată pentru retragerea încrederii acordate Guvernului României, suspecții Șandru Cosmin și Bitea Nicolae-Florin i-ar fi promis unei persoane, deputat în Parlamentul României, numirea unor apropiați în posturi de conducere a unor instituții publice.

Pentru a beneficia de această „favoare”, persoanei respective i s-a cerut să absenteze de la ședința comună a Camerei Deputaților și Senatului, din data de 05 octombrie 2021, în care urma să fie dezbătută și supusă la vot moțiunea menționată mai sus.

Reamintim că în 4 octombrie liderul AUR George Simion a publicat pe contul său de YouTube o înregistrare audio în care spunea că este vorba despre deputatul PNL Cosmin Șandru care încerca să îl convingă pe deputatul AUR Ciprian Titi Stoica să lipsească de la votul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

Simion spunea că a trimis înregistrările la DNA, conform HotNews.ro.

Foto: HotNews.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *