Un ofițer de poliție a împușcat un aligator. Trupul unui băiețel de doi ani era în gura reptilei

Un ofițer de poliție a împușcat un aligator. Trupul unui băiețel de doi ani era în gura reptilei

Un ofițer de poliție a împușcat un aligator. Trupul unui băiețel de doi ani era în gura reptilei

Un ofițer de poliție a împușcat un aligator pentru a recupera trupul unui băiețel de doi ani. Cadavrul mamei băiatului fusese găsit cu o zi înainte. Urmează ca autopsia să stabilească cauza exactă a morții băiatului.

Un ofițer de poliție din Florida a deschis focul asupra unui aligator pentru a recupera cadavrul unui băiețel de doi ani. Băiatul fusese declarat dispărut cu o zi înainte, când poliția descoperise cadavrului mamei sale.

Mama lui Taylen Mosley, Pashun Jeffery, fusese găsită moartă în apartamentul ei joi, relatează The Tampa Bay Times .

În timpul căutărilor, un ofițer a dat de un aligator care ținea în gură trupul copilul în Dell Holmes Park din St Petersburg, Florida. Ofițerul a tras cu arma asupra animalului care a aruncat apoi trupul băiatului. Aligatorul a fost împușcat mortal.

„Transmit condoleanțe familiei și celor dragi”, a spus șeful poliției din Sankt Petersburg, Anthony Holloway.

„Ne pare foarte rău că a trebuit să se termine așa. Nu am vrut să-l găsim pe băiat în acest fel. Dar cel puțin acum putem închide această anchetă”, adaugă el.

Șeful poliției a informat că tatăl lui Taylen, Thomas Mosley, a fost arestat pentru acuzația de dublă crimă de gradul întâi, fiind suspectat de moartea băiatului și a mamei sale. Mosley și-ar fi înjunghiat-o de mai multe ori victima, Paschun Jeffery, după care seara s-a prezentat la un spital din zonă cu tăieturi la brațe și mâini.

CITEȘTE ȘI: Incredibil! Deși aproape nimeni nu se mai vaccinează, România trebuie să cumpere încă 19 milioane de doze de vaccin anti-COVID

Poliția așteaptă o autopsie în cazul morții copilului, deoarece nu este clar dacă Taylen a murit înainte sau după ce trupul său a fost aruncat în lac.

(sursa: Mediafax)

Foto: El Reportero de la Comunidad


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *