Un nou atac la jardinierele de pe Podul Michelangelo

Un nou atac la jardinierele de pe Podul Michelangelo! Ceva ciudat se întâmplă cu diverse persoane care traversează Canalul Bega prin locul respectiv, pentru că ghivecele de pe balustrada podului sunt în mod frecvent distruse sau aruncate în apă.

CITEȘTE ȘI: Românul care are grijă de bogații lumii. Ce bacșiș primește Alexandru

De această dată, un tânăr identificat de poliţiştii locali în persoana lui G.I., din Recaș, şi-a făcut numărul, aruncând trei jardiniere peste balustradă, spre Parcul Copiilor și în canalul Bega.

S-a întâmplat în cursul nopţii trecute, în jurul orei 2,40, când o patrulă a Poliţiei Locale l-au depistat pe noul duşman al jardinierelor.

CITEȘTE ȘI: Imagini spectaculoase pe vârful Vlădeasa. Staţia meteo a îngheţat complet, oamenii spun că nu au mai văzut atâta zăpadă

Acesta a declarat că s-a pus pe aruncat jardiniere peste pod pentru că îl provocaseră cei doi băieţi, în compania cărora se afla.

Sancţiunile pecuniare pentru astfel de fapte, potrivit HCL 371/2007, modificată, sunt cuprinse între 2.000 şi 2.500 de lei.

CITEȘTE ȘI: Bătăi de cap cu program prelungit, la o grădiniță dintr-o localitate timișeană

Cel în cauză a fost sancționat cu amenda maximă prevăzută.

De-a lungul timpului, diverşi indivizi s-au gândit să se distreze atunci când trec prin zona Podului Michelangelo, deteriorând jardinierele cu flori, dar de cele mai multe ori poliţiştii locali au fost pe fază şi i-au sancţionat.

Nu doar cetăţenii români, ci şi destul de mulţi străini – italieni, nemți, belgieni, spanioli, portughezi, turci, israelieni, austrieci și moldoveni – s-au pus pe distrus ghivecele de pe Podul Michelangelo, care par a fi lovite de un ciudat blestem.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns