Românul care are grijă de bogații lumii. Ce bacșiș primește Alexandru

alexandru avram

Alexandru Avram a lucrat 6 ani în Gran Canaria, în relații cu clienții pentru Pacha Club, apoi o iarnă, alături de sora sa, la Gstaad, stațiunea montană a miliardarilor din Elveția.

De un deceniu e stabilit la Marbella și-a ajuns de ceva timp managerul restaurantului „Amore e Fantasia” din Puerto Banus.

Localizat în zona de promenadă a fițelor de pe Costa del Sol, cu yahtul închiriat de Cristiano Ronaldo chiar vizavi de stradă, cu unul dintre cele aparținând familiei regale saudite la doi pași, Alexandru Avram, 36 de ani, bucureștean, descurcăreț și cu priză la oameni – în special la cei cu bani mulți -, a urcat în viață pas cu pas.

3.000 de euro pe lună

„În Gran Canaria am lucrat în club și ajungea să câștig în jur de o sută de euro pe noapte. La început e fain, apoi te epuizează, nu știi când e noapte, când e zi, o iei razna. Acum, ajung tot pe acolo, fiindcă am și comision, 2.500 – 3.000 de euro pe lună. Introduc oamenii la restaurant, îi fac să se simtă confortabil, le explic meniul, îi conduc pe toți cei zece angajați de la mese, de la primire. Sunt omul de legătură direct cu patronul”, a explicat Alex.

La prima vedere, pare andalusian dream să ai un serviciu de genul ăsta, cu marea vizavi, cu yahturi, cu oameni înstăriți care-ți trec pragul și cu care te dai la glume, totul la soare, la 20 de grade Celsius iarna, la 35 de grade Celsius maximum vara.

Ce rămâne după ce te pupi cu fete și cu femei bine, după ce strângi mâna unor milionari, care te privesc ca pe un amic, deși nu ești la nivelul lor, iar tu știi asta?

‘Nu stai cu gândul la ziua de mâine’ „Ești la un pas de paradis și e ușor s-o iei razna. Îl vezi pe Cristiano Ronaldo, Gotze, Isco, Caniggia, Gattusso, Rijkaard sau tot felul de fotbaliști și de artiști pe care-i știai copil fiind, toți ăștia vin și iau masa la restaurant, însă trebuie să rămâi cu picioarele pe pământ. Nu ești prietenul lor, nu ești ei. Da, trăiești mai bine decât în România, deși mi-e dor de țară, nu-mi reneg patria, însă nu duc grija zilei de mâine.

Pot lăsa vedetele de aici pentru o viață decentă acasă. Mi-e frică, totuși, că la București aș sta cu caietul în față, asta-mi permit, asta nu. Nu stau cu gândul când ies la supermarket că nu pot lua asta sau asta. Trăiești decent în Spania, poți ieși la un restaurant, îți poți lua o haină mai acătării și mai pui și-un ban deoparte”, a povestit românul.

Cât se lasă bacșiș

Vedeta lui Real Madrid, Isco, este caracterizat ca un om foarte amabil. „A venit cu trei prieteni din copilărie, de la Malaga. Au mâncat carne de vită, pregătită medium.

Au luat o sticlă de vin roșu, Rioja, au băut-o în trei. E vreo 50 de euro sticla, nu au cerut cel mai scump vin. Bacșiș? Cât crezi? Stai să întreb!

Gotze a lăsat 40 de euro, David Hasselhoff, vedeta din Baywatch, 20 de euro, românii tot așa, 20-30 de euro, Isco 50 de euro, depinde cum se simt și ce servesc.

Saudiții au lăsat și 500. Dar nu te gândi că se comportă ca și cum ar avea toți banii din lume.

Important pentru noi e să le placă, să revină, să răspândească vorba că e frumos la noi.

De exemplu, oameni care nu sunt vedete din showbizz sau din fotbal au lăsat și 500, și 1.000 de euro.

Un englez mai în vârstă, habar n-am cine era, când a plecat, mi-a întins mâna și mi-a pus o hârtiuță împachetată în mână. Era o bancnotă de 500 de euro, nu-mi venea să cred’, s-a amuzat Alex.

VEZI MAI MULTE AICI


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Românul care are grijă de bogații lumii. Ce bacșiș primește Alexandru

Lasă un răspuns