Un mare lanț de magazine retrage două produse pe bază de cânepă din cauza conținutului ridicat de THC

Ceai cu cânepă retras din magazine

Rețeaua de magazine Lidl rerage de pe piață două produse pe bază de cânepă, din cauza conținutului ridicat de tetrahidrocanabinol (THC). Consumarea acestui produs poate avea consecințe nedorite asupra sănătății, precum schimbări ale dispoziției și oboseală.

CITEȘTE ȘI: Membru AUR prins în Parlament cu un plic ce ar conține droguri 

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) a fost sesizată de Asociația Pro Consumatori că în magazile Lidl România sunt comercializate două tipuri de produse cu un conţinut ridicat de tetrahidrocanabinol (THC).

Producatorul sloven Mogota d.o.o. recheamă produsul „Mogota Ceai de cânepă 20buc” cu data de valabilitate minimă 31.12.2022. În produs s-a depistat un conținut ridicat de tetrahidrocanabinol (THC). Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea produsului va fi restituită, chiar şi fără prezentarea bonului fiscal.

Retragerea vizează exclusiv produsul „Mogota Ceai de cânepă 20buc“ al producatorului Mogota d.o.o. cu data de valabilitate minimă 31.12.2022.

CITEȘTE ȘI: Topul celor mai avariate mașini în accidente pe șoselele din Europa. Pe ce loc se clasează Dacia

Al doilea produs rechemat este „Vita D’or Ulei bio de canepa presat la rece 250ml“, tot din cauza conținutului ridicat de THC. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea produsului va fi restituită, chiar şi fără prezentarea bonului fiscal.

sursa: jurnalul.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns