Un magazin din Timișoara vinde produse stricate la preț triplu (video)

zacusca stricata carrefour

Un timișorean reclamă faptul că a plătit la Carrefour din Calea Soarelui (fostul Billa de lângă Casa ”Austria”) pentru circa 340 de grame de zacuscă suma de 26,20 de lei (cât costă un kilogram), iar preparatul era, pe deasupra, alterat.


animale moarte aradCITEȘTE ȘI: Un nou masacru pe câmp

 

 


Angajații magazinului și-au recunoscut ambele greșeli, însă au explicat că… eroarea e omenească și nu s-au sfiit să-l ia pe om peste picior.

Este pățania unui bărbat care marți, 12 martie, s-a prezentat în magazinul respectiv în intervalul 20-21.

CITEȘTE ȘI: Șefa creșelor l-a rănit în orgoliu pe Robu și a zburat din funcție, dar ilegalitățile rămân pe loc

”Am vrut să cumpăr ceva pentru cină. Eram cu soția și fetița noastră. Am luat o pâine de la raft și câteva caserole cu zacuscă de la sectorul de produse preparate. Când mă gândesc că a trebuit să aștept peste zece minute și să întreb doi angajați dacă e cineva care să mă servească…

Am luat mai multe salate care au fost ambalate în caserole, cântărite și etichetate în privința gramajului și a prețului pe care trebuie să îl plătesc”, spune Daniel Popescu, timișoreanul care a pățit-o la Carrefour.


sex in clubCITEȘTE ȘI: Scene interzise minorilor în baia unui club, în văzul tuturor (video)

 


În timp ce stătea la rând la casă, omul a calculat cât avea de plătit și a pregătit banii. Dar, stupoare! Suma era cu peste 15 de lei mai mare.

”Când m-am uitat pe bon, am realizat că plătisem un kilogram de zacuscă și nu câteva sute de grame, cât mi-a calculat angajata de la sectorul de preparate.

Pe eticheta lipită pe caserolă scria că am de plătit 8,91 de lei, iar la casă mi-au încasat 26,20 de lei, prețul pentru 1.000 de grame și nu circa 340 cât a ieșit la cântar. Am spus angajaților că au făcut o eroare, iar ei au râs și au zis că se mai întâmplă să facă greșeli.

Au recunoscut eroarea și mi-au restituit circa 17 lei, dar au fost tare aroganți cu mine”, spune Daniel Popescu.

CITEȘTE ȘI: Surpriza de la miezul nopții: Au fost publicate, în Monitorul Oficial, normele pentru retragerea din Pilonul II de pensii

Omul s-a dus abătut acasă după tratamentul primit, dar spera că după ce va lua masa, îi va reveni buna dispoziție. Nu avea să fie așa. La cină, aceeași zacuscă – pe care era s-o plătească triplu – avea să fie pricină de supărare.

”Fetița a luat cu furculița zacuscă și și-a pus pe pâine. În momentul următor a scuipat și a cerut apă. Atunci am gustat și eu. Era foarte acră! Zacusca era stricată”, a povestit Daniel Popescu. Seara încă nu se sfârșise…

”Cum stau aproape, m-am reîntors la magazin cu caserola de zacuscă să le sesizez faptul că produsul e afterat. Au luat jumătate din produs, restul urmând să-l duc la Protecția Consumatorilor și la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor. Angajații nu m-au iertat nici de data asta și iar mi-au vorbit de sus.

Am făcut și la ei o sesizare cu numărul 18.446 datată în 12 martie în care am specificat și faptul că mi-a fost încasat prețul pe kilogram și nu pe gramajul furnizat, precum și că produsul cumpărat era alterat”, spune Daniel Popescu.

Așteptăm o reacție din partea conducerii Carrefour, dar și a autorităților, cu speranța că astfel de lucruri nu se vor mai repeta.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *