ULUITOR! Răsturnare de situaţie în condamnarea unui primar din Timiş

Curtea de Apel Bucureşti obligă Guvernul să țină cont, când va impune restricții, doar de testele COVID, nu de vaccinare

Simona Magdin a fost primar al comunei Secaş până la alegerile din această vară, când a candidat în altă comună, la Ghizela. Nu a câştigat funcţia cea mai înaltă, dar, în urma negocierilor din consiliul local, a ajuns viceprimar.

Ea a susţinut că ar fi avut mai mult succes dacă nu exista o sentinţă a Judecătoriei Lugoj, dată chiar în pragul campaniei electorale, prin care a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare, pentru abuz în serviciu contra intereselor persoanelor.

Alarmă falsă de epidemie de rujeolă! Conform unui medic timișorean, ”cea mai bună imunizare e trecerea prin boală”

simona-magdinÎmpotriva acestei sentinţe, primăriţa a făcut apel la Curtea de Apel Timişoara şi, foarte interesant, chiar şi procurorii au solicitat achitarea Simonei Magdin!

Instanţa s-a pronunţat şi a admis apelurile inculpatei şi ale parchetului, achitând-o pe Simona Magdin!

O fetiță de trei ani a murit după ce a fost lăsată într-o mașină care a luat foc! Vinovatul, acuzat de ucidere din culpă

„Am fost o victimă, alta era situaţia în alegeri dacă nu era sentinţa de la Lugoj”, a declarat actuala viceprimăriţă din Ghizela. Simona Magdin a fost membru PDL, apoi a trecut la PSD, iar acum este la PMP.

Cutremur în PNL Timiş! 20 de primari au demisionat din conducerea filialei

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *