O fetiță de trei ani a murit după ce a fost lăsată într-o mașină care a luat foc! Vinovatul, acuzat de ucidere din culpă

tragedie

Un bărbat din vestul ţării este considerat, de către procurori, vinovat de moartea nepoatei sale, în vârstă de aproape trei ani, pe care a lăsat-o nesupravegheată în mașină, în fața casei, iar vehiculul a luat foc.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, procurorii au dispus trimiterea în judecată a unui localnic din Curtici, Bojan Ilie, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

”Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că inculpatul, în data de 07.11.2015, a lăsat nesupravegheat autoturismul său marca VW Sharan, staţionat în faţa imobilului din localitatea Curtici şi având motorul pornit, iar în habitaclul autovehiculului pe nepoata sa minora J. I.E. în vârstă de 2 ani şi 11 luni, context în care a izbucnit un incendiu în partea din stânga spate a autoturismului, la ventilatorul din compunerea unui sirocou (sistem de încălzire suplimentar al autovehiculului), incendiu în urma căruia minora a suferit arsuri de gradele II – III – IV pe 60% din suprafaţa corpului şi ulterior au dus la decesul acesteia la data de 10.12.2015”, precizează comunicatul.

Dosarul a fost înaintat pentru soluţionare Judecătoriei Arad.

Sursa: arq.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *