Cutremur în PNL Timiş! 20 de primari au demisionat din conducerea filialei

sediu pnl timis

Şedinţa de joi a Biroului Permanent Judeţean Timiş al PNL a însemnat o adevărată furtună politică. Nu mai puţin de 20 de primari au părăsit şedinţa şi şi-au dat demisiile în scris din BPJ.

Este un gest care şochează prin amploarea sa şi lasă PNL într-o situaţie extrem de delicată chiar în pragul campaniei electorale. Edilii au fost nemulţumiţi de faptul că preşedintele filialei, Nicolae Robu, nu a fost de acord cu prezenţa unui reprezentant al primarilor pe locul trei la Camera Deputaţilor.

Robu a explicat că primarul din Deta, Petru Roman, adică propunerea edililor pentru locul trei, nu poate apărea pe listă, întrucât are probleme penale şi ar vulnerabiliza partidul. Primarii au solicitat, atunci, să desemneze pe altcineva, dar nu au avut succes.

Mai mult, persoane din anturajul lui Robu le-au replicat în faţă că rolul lor în campanie este infim, aşa că ar fi bine să nu mai ridice pretenţii. La auzul acestor cuvinte uluitoare, primarii au părăsit sala şi şi-au prezentat demisiile în scris.

Dacă lucrurile vor rămâne aşa, cu un non-combat al propriilor primari, e greu de crezut că PNL Timiş mai poate spera la un scor rezonabil în alegerile parlamentare.

Foto: Adrian Pîclişan


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Cutremur în PNL Timiş! 20 de primari au demisionat din conducerea filialei

  1. Incepe destramarea PNL, bravo Robu felicitari !!!!
    Este normal ca atat timp cat dumneavoastra va comportati ca si un dictator beat de aburii puterii sa se intample asa, promovati si puneti pe functii doar tinerii din PNL pe care ii puteti manipula, inca odata FELICITARI !!
    Dupa cum stau lucrurile PNL va avea soarta PNTCD, Felicitari dle ROBU !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *