Trei zile de chef într-o localitate timișeană

O nouă ediție a celui mai așteptat eveniment din Sânnicolau Mare, Zilele Orașului, se va derula în acest sfârșit de săptămână.

Timp de trei zile, scena Teatrului de vară din localitate va găzdui spectacole cu unii dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară, dar și momente culturale dedicate Centenarului Marii Uniri.

CITEȘTE ȘI: Veste proastă pentru proprietarii de maşini: o nouă taxă auto

Dansurile tradiționale sunt prezente și în acest an în programul evenimentului, ansamblurile locale fiind cunoscute pentru succesul la public.

Vor fi premiați elevii și sportivii cu rezultate meritorii precum și cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie. Nu vor lipsi spectacolul de artificii, demonstrațiile de karate și fitness, dar mai ales muzica pe toate gusturile.

CITEȘTE ȘI: Casă de cultură de senzaţie într-o localitate timișeană

Iată programul celor trei zile de sărbătoare: astăzi, începând cu ora 20,30: Distinto, Cătălin Crișan, ApocalipS, Ianna Novac; mâine, începând cu 19,15: demonstrații de karate și fitness; Boier Bibescu; premieri elevi și sportivi cu rezultate meritorii; Bere Gratis; Speak și Ștefania; focuri de artificii, Ruby şi Dj Project; mâine, începând cu 19,30: dansuri populare cu toate ansamblurile folclorice din oraș, Dinu Iancu Sălăjanu & Ţara Silvaniei, Traian Ilea și Valeria Codorean, parada Asociației Eugeniu de Savoya pentru marcarea Centenarului Marii Uniri, premierea cuplurilor care împlinesc 50 ani de căsătorie, Cristian Fodor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns