Unul dintre drumurile de coșmar din vestul țării intră în reparații

Un drum care pune multe probleme șoferilor care tranzitează județul Timiș va intra în reparații.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara informează că a fost semnat contractul subsecvent de lucrări la partea carosabilă, la acostamente, benzi de urgență și benzi de încadrare pentru Secția de Drumuri Naționale Timișoara.

Lucrările de reparații vor fi executate de firma SC AXELA Construcții SRL, valoarea contractului fiind de 1.727.880 lei, TVA inclus. Perioada de contractare este 31.12.2018.

Drumurile naționale aflate pe raza de activitate a S.D.N. Timișoara pe care se vor executa lucrări sunt următoarele:

Ø DN 68A – Margina – Coșevița
Ø DN 59A – Timișoara – Săcălaz

Suprafața totală pe care se vor executa reparații pe suprafețe întinse este de 44.000 mp. Primele echipe ale antreprenorului vor începe lucrările pe DN 68A în cursul săptămânii viitoare.

Vă reamintim că în această perioadă au loc și lucrări de reparații și de așternere a straturilor rutiere foarte subțiri pe varianta de ocolire a Timișoarei (12,6 km) și pe DN 6, între punctul de frontieră Cenad și localitatea Cenad (6 km). Lucrările sunt executate de Asocierea SC VIAROM Construct SRL și SC Road Max Construct SRL. Valoarea lucrărilor pentru VO Timișoara este de 3.001.424 lei, TVA inclus, iar pentru DN 6 – 802.301 lei, TVA inclus.

Pe raza județului Timiș au avut loc, în această vară, și lucrări în regie proprie, prin Secția Producție a D.R.D.P. Timișoara.

Pe DN 68A Coșava – Coșevița, s-au executat reparații pe suprafețe întinse cu mixtură asfaltică, iar pe DN 59B, Cenei – Cărpiniș, s-au efectuat lucrări de reciclare in situ.

FOTO: glasul-hd.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns