Veste proastă pentru proprietarii de maşini: o nouă taxă auto

O nouă taxă auto va intra în vigoare de la 1 ianuarie sau 31 martie 2019, a anunţat Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului, într-o emisiune TV.

Aceasta nu va fi doar o taxă pe norma de poluare, la stabilirea luându-se în calcul capacitatea cilindrică şi alte componente ale maşinilor.

CITEȘTE ȘI: Hoţul ghinionist: Când să jefuiască un magazin, i-a căzut arma şi şi-a pierdut şi pantalonii | Video

„Eu mi-am pus termen şi ştiţi că, atunci când îmi pun termen, mi-am luat angajamentul o şi fac, ca undeva, până la sfârşitul anului, să găsim forma finală ca la începutul anului viitor să ştim exact ceea ce avem de făcut, cum gândim proiectele de mediu.

Să intre în vigoare de la 1 ianuarie, sau poate că perioadă de tranziţie 31 martie, ca lumea să se acomodeze pentru că aşa este normal”, a declarat Graţiela Gavrilescu.

„Vrem să fie o taxă nu numai pe norma de poluare, trebuie să te gândeşti şi la capacitatea cilindrică şi la tot, conform newsar.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Veste proastă pentru proprietarii de maşini: o nouă taxă auto

  1. De aproape 30 de ani acesti guvernanti ii chinuie pe romani cu tot felul de taxe in legatura cu autoturismele , ca sa faca jocul importatorilor si producatorilor de auto , o chinuie poluare pe acest ministru de la un partid de buzunar , dar alte feluri de poluare o lasa rece , taiatul padurilor etc , Romania o tara de nelocuit .

Lasă un răspuns