Trei copii în plasament de urgență, după ce mama l-a bruscat pe unul dintre ei la locul de joacă

Trei copii în plasament de urgență, după ce mama l-a bruscat pe unul dintre ei la locul de joacă

O femeie de 30 de ani, din Caransebeș, județul Caraș-Severin, și-a bruscat copilul în vârstă de 4 ani, într-un loc de joacă, rănindu-l. Femeia a fost internată, fiind într-un acces de furie, iar copiii ei au fost plasați în plasament de urgență.

Poliția Caransebeș a fost sesizată, duminică noaptea, că o femeie, într-un moment de furie, și-a bruscat copilul în vârstă de 4 ani, pe tobogan, într-un parc din municipiu, provocând o rană la nivelul frunții.

Copilul a fost transportat cu Ambulanța la spital.

Femeia, în vârstă de 30 de ani, a fost internată involuntar la o secție de specialitate a spitalului, pentru a i se acorda îngrijiri specifice.

CITEŞTE ŞI: Accident în vestul țării: un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu mașina

De asemenea, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au informat de urgență reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin care au dispus măsura plasamentului în regim de urgență a celor trei copii minori ai femeii, de 1, 4 și, respectiv, 14 ani.

A fost întocmit dosar penal pentru violență în familie și rele tratamente aplicate minorului, iar polițiștii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, conform Mediafax.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *