Tramvai așteptat zeci de minute, în frig, de călători furioşi. Probleme sunt şi pe linia de autobuz M11

Nici un călător fidel mijloacelor de transport în comun nu a reușit să îi impresioneze pe mai-marii din birourile STPT (RATT) așa că lumea continuă să bolborosească prin stații și să se descurce cum poate.

Desigur, reprezentanții societății de transport nu sunt afectați de faptul că unor timișoreni le sunt tăiate ore la serviciu în zilele când întârzie. Important este că ei au încasat banii pe bilete sau abonamente, chiar dacă oferă un serviciu pentru care nu s-ar merita nici o plată.

Marţi-dimineață, pe panoul de afișaj situat în stația din Piața Libertății se anunța o întârziere de 28 de minute a tramvaiului care circulă pe linia 1.

Citeşte şi: Trei fabrici se deschid nu departe de Timişoara. Vor oferi zeci de joburi. Mai e loc şi pentru alţi investitori

E drept, de nenumărate ori s-a spus că Timișoara este Mica Vienă. Și este, însă pe timp de noapte, pentru că și în acest caz urbea de pe Bega are ceva în comun cu capitala Austriei: programul mijloacelor de transport în comun. Singura diferență este că la interval de o jumătate de oră circulă doar noaptea autobuzele din Viena, pe când la Timișoara se întâmplă rar să vină mai devreme de o jumătate de oră, nici măcar la orele „de vârf”, când elevii şi muncitorii se îndreptă spre școală şi, respectiv spre job.

Nu mai departe de luni după-amiază, șapte tramvaie au rămas blocate pe Bulevardul Revoluției după ce o defecțiune a survenit la unul dintre vagoane. Călătorii au fost nevoiți să își continue drumul pe jos, blocajul durând cam o jumătate de oră.

Nici timișenii din zonele periurbane nu au mai mult noroc. De ceva timp foarte multă lume se plânge de autobuzul M11 care are întârzieri mari. Pe alte rute ale mijloacelor de transport în comun, socializarea fără voie este obligatorie. Călătorii sunt atât de înghesuiți încât pot auzi… gândurile colegului de autobuz.

Cu toate că multe dintre sesizările cetățenilor au ajuns la urechile conducerii societății de transport în comun, nici o măsură nu s-a luat.

6 Comments
Adi 01/11/2017
RATT apartine de Primarie. Adica, atunci cand profesoru' muzician compozitor cu vaporase si fantani cu beculete va mari salariile si la sclavii de rand de la RATT, nu doar angajatilor PMT, probabil vor veni mai des, ca doar nu circula teleghidate de profesoru' distrat.
Dusile 31/10/2017
Desfintati porcaria de RATT.
he 31/10/2017
minciuni de presa nu au ce scrie si publica si ei ceva vezi doamne ce ?