Nu mai aşteptaţi tramvaiul, că nu vine!

Nu mai puţin de şapte tramvaie, de pe mai multe linii, care circulă pe Bulevardul Revoluţiei, au rămas blocate luni după-amiază, aproape 30 de minute, în faţa Prefecturii.

Cei mai mulţi dintre călători au coborât şi au căutat o altă alternativă de deplasare. Potrivit primelor informaţii, se pare că blocajul a fost generat de o defecţiune survenită la un vagon.

Toate acestea se întâmplă în ciuda faptului că administraţia locală ne tot invită să folosim tramvaiele, troleibuzele şi autobuzele societăţii de profil,pentru evitarea ambuteiajelor din trafic.

Citeşte şi: Accident grav între Jebel şi Voiteg. Trafic blocat. Cinci victime, transportate la spital

Din păcate, problemele de care se izbesc cetăţenii, zi de zi, arată că, la Timişoara, transportul în comun a devenit o glumă de prost gust, tot mai greu de digerat…

 

 


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Nu mai aşteptaţi tramvaiul, că nu vine!

  1. bravo ba desteptilor, numa bine acuma cei ce poate doreau sa renunte la masina in favoarea transportului in comun au un motiv in plus sa nu o faca, datorita promovarii pe care voi o faceti. Ce sa zic, astfel de incidente se intampla peste tot in lume, sigur la Timisoara mai des dar totusi, orice numai sa descurajati transportul in comun, astfel incat sa dati motive in plus sa nu fie folosit.

  2. Scrieti si cauza? Ca nu stim.
    Poate a terizat un OZN pe linii, si doar nu era sa zboare tramvaiele.
    Cauza e importanta.

    Jurnalisti de doi bani.

Lasă un răspuns