Tocăniță delicioasă de-ți lasă gura apă! Cele mai bune rețete și un ceaun uriaș, lângă Timișoara

tocanita la ceaun

Lângă Timișoara se va desfășura o nouă ediție a unui festival culinar delicios. În rolul principal, tocănița, gătită după rețete felurite, cu ingrediente clasice sau un strop de inovație.

Evenimentul are loc la Dumbrăvița iar participanții și vizitatorii vor avea parte de o atmosferă de sărbătoare. Aerul va fi plin de aroma ceaunelor în clocot, iar muzica și voia bună vor fi la ele acasă.

„Primăria și Consiliul Local Dumbrăvița organizează, în data de 20 iulie, Festivalul Tocăniței, ediția a VII- a. Locul de desfășurare este Centrul Civic, pe străzile Kós Károly și Gheorghe Doja. Cei care doresc să se înscrie la competiția gastronomică o pot face la registratura Primăriei Dumbrăvița, până vineri, 19 iulie, ora 14. Nu se percepe taxă de participare și li se pune la dispoziție, în mod gratuit, un cort, o masă, două bănci, lemne pentru foc și un focar pentru ceaun. Nu va lipsi Marele Ceaun de 1000 de litri în care bucătarii de elită ai Dumbrăviței vor găti o tocăniță specială pe care, la finalul concursului, o vor oferi gratuit tuturor participanților.”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns