Timişorenii se revoltă! (FOTO)

Un timişorean supărat-foc ne-a trimis pe adresa de e-mail a redacţiei – [email protected] – trei fotografii, însoţite de următorul mesaj:

„Pe strada Treboniu Laurian isi face somnul de veci ultima mascota a Capitalei Culturale Europene, datorita neputintei, ignorantei si arogantei unui tortionar angajat fara concurs!”

Nota redacţiei! Prin „tortionar angajat fara concurs”, timişoreanul a făcut referire la articolul „Un torţionar al limbii române, deghizat în angajat al primăriei„).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Timişorenii se revoltă! (FOTO)

  1. Pe multe strazi se pot gasi asemenea specimene…. „Bine” ca avem Politia Locala care isi face din greu datoria…..pazind palmieri si amendand biciclisti fara sonerie.
    Capitala culturala europeana….pfff! Niciodata

  2. Masina aia sta acolo de mai bine de 10 ani, asa ca tortionarul amintit si-ar putea da inca un doctorat, pe tema: „cum sa-ti bati joc de un oras”.

  3. Am facut sesizari… nici un raspuns macar…

    PS. Mai in gluma mai in serios in Craiova s-a putut face o actiune prin care toate masinile radiate au fost ridicate pentru ca ocupau spatiul public si toate masinile nefolosite chiar inmatriculate au fost ridicate in termen de 1-3 luni daca nu au pornit, nu a mers doar cu impinsul 2 metrii mai incolo…

Lasă un răspuns