Timişorenii nu vor șobolani

Timişorenii nu vor șobolani

Primăria Municipiului Timişoara, în baza contractului încheiat cu SC Coral Impex Ploiești, anunță că în perioada 18-27 august se vor executa servicii de deratizare pe domeniul public.

Produsele folosite sunt Deration Pellet, având substanţă activă Bromadiolone pentru combaterea rozătoarelor, și Colbrom Pastă Cerată, având substanţă activă Bromadiolone. Substanţele fac parte din Grupa III de toxicitate (pesticide non-agricole), Tip 14 (Rodendicide) și sunt avizate de Comisia Națională pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătății.

CITEŞTE ŞI: Primăria Timișoara își atacă dur una dintre societățile subordonate

Pentru ca tratamentele să aibă o eficienţă ridicată, se face un apel la toţi cetăţenii municipiului să ia măsuri urgente de efectuarea curăţeniei în gospodăriile proprii şi lucrări de combatere a rozătoarelor. Cei care nu iau măsuri corespunzătoare pot fi sancționați contravențional cu amendă de la 500 la 1.000 de lei pentru persoanele fizice şi de la 1.000 la 2.500 de lei pentru persoanele juridice.

În cazul în care condițiile meteorologice vor împiedica desfășurarea acestei acțiuni, perioada de efectuare a activității va fi prelungită.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Timişorenii nu vor șobolani

  1. Nu se mai poate numi „timisoreni” aglomeratia umana ce vietuieste in urbea de pe canalul Bega. E vraiste oricum. Si inca ceva …in afara de indieni ce alta natie oare adora ….sobolanii? Hai ca deja sunteti culmea.

Lasă un răspuns