Lemnaru, invitat special la derby-ul Timişoara – Știința Baia Mare

Lemnaru, invitat special la derby-ul Timişoara - Baia Mare

Mădălin Lemnaru va da lovitura simbolică de start a partidei dintre SCM Timișoara și CSM Știința Baia Mare, care va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 10,30, pe stadionul „Gheorghe Rășcanu”. Jocul contează pentru etapa a cincea a Cupei României, ambele echipe fiind calificate în semifinale.

„Am avut emoții numai când am auzit că voi da lovitura de start, vă dați seama cum va fi pe teren. Va fi o plăcere și o onoare pentru mine. Vor fi și multe nostalgii, nici nu se poate altfel, după 17 ani petrecuți pe terenul de rugby și o oprire bruscă. Nu mi-a fost deloc ușor”, a declarat Mădălin Lemnaru.

Fostă aripă a echipei timișorene, acesta a fost nevoit să renunțe la activitatea competițională la vârsta de 30 de ani, când adunase 35 de meciuri și 40 de puncte (din cinci eseuri) pentru naționala României. A făcut parte din proiectul rugbistic al Timișoarei de la bun început.

CITEŞTE ŞI: Anunţ de ultim moment: vor fi 38 de grade în Banat!

De la acea finală de Cupă a României, din decembrie 2011, când a și marcat două eseuri. Apoi, de-a lungul deceniului trecut, a cucerit cu Timișoara cinci titluri naționale, în anii 2012, 2013, 2015, 2017 și 2018, alte trei Cupe ale României, o Cupă a Regelui, iar cu „stejarii” a jucat la două ediții ale Cupei Mondiale, la cele din 2011 și 2015.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns