Un experiment privind pandemia va fi realizat în urma unui festival muzical organizat în vestul ţării

Direcția de Sănătate Publică Arad a încheiat un parteneriat cu organizatorii unui festival de muzică pentru a realiza un proiect pilot, avizat de Ministerul Sănătății, care constă în întocmirea unui studiu pentru evaluarea eficienței planului de prevenire a infecției cu coronavirus.

Parteneriatul vizează festivalul Arad Open Air care începe vineri. Reprezentanții DSP vor avea acces la lista de participanți la eveniment și vor putea monitoriza apariția cazurilor de infecție în rândul persoanelor nevaccinate.

În timpul evenimentului vor fi impuse măsuri de protecție. Va fi asigurată o suprafață de cel puțin un metru mătrat pentru fiecare participant, vor fi purtate măști de protecție, iar la intrare se va verifica temperatura și se vor dezinfecta mâinile.

CITEŞTE ŞI: Valul al patrulea al pandemiei începe să ne dea târcoale

De asemenea, nu vor intra decât persoanele vaccinate, cele care au test negativ și cele care au dovada faptului că au trecut prin boală, potrivit Mediafax. Evenimentul se va desfășura fără limită de oră, au anunțat organizatorii, iar festivalul are loc în perioada 13 – 15 august, pe Aeroportul Arad.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns