Timișorenii, îmbiați în weekend la Târgul Mierii

Timișorenii, îmbiați în weekend la Târgul Mierii

Un târg de produse apicole îi așteaptă pe timișoreni la sfârșitul săptămânii, evenimentul fiind organizat de Filiala Timiș a Asociației Crescătorilor de Albine, în parteneriat cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului ”Regele Mihai I al României” din Timişoara.

Târgul Mierii va fi la dispoziția publicului la Agro Village din Calea Aradului nr. 119 de sâmbătă, de la ora 8, cu program de vizitare până la ora 19, iar duminică orarul va fi 8 – 18.

”La început de toamnă, timișorenii şi nu numai sunt aşteptați la Târgul Mierii, locul perfect pentru a se îndulci cu minunatele produse ale stupului, produse complet naturale ce vin din bogăţia naturii, dar şi din hărnicia albinelor şi apicultorilor.

Acest eveniment se dorește a fi o oportunitate pentru toți consumatorii produselor apicole din Timișoara și împrejurimi, cât și pentru apicultori, prin promovarea produselor apicole din stupina proprie. Vizitatorii târgului vor găsi diferite sortimente din acest minunat dar al naturii, de la miere de salcâm, polifloră, tei, mană, rapiță şi zeci de alte produse apicole: faguri cu miere, miere cu nuci, cu scorțişoară sau cu cătină, siropuri cu miere, polen, propolis etc.

CITEȘTE ȘI: Revoltă a Asociației Horetim: ”Timișoara se subordonează corporațiilor multinaționale, sfidând și acum, în al 13-lea ceas, inițiativa privată locală”

Cu această ocazie vom avea un stand de degustare a diferitelor sortimente de miere, cât și o tombolă cu produse apicole. Pe parcursul târgului vor fi organizate și competiții pe diverse teme: cel mai frumos stand, cel mai interesant produs, cea mai frumoasă etichetă și altele.

Târgul Mierii adună cei mai pricepuți apicultori din județul Timiș și din vecinătate, dar și firme specializate (distribuitori locali) în domeniul produselor apicole. Vă aşteptăm cu drag!”, transmite Filiala Timiș a Asociației Crescătorilor de Albine.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *