Piloții cluburilor CS Krepelka Motorsport și Pro Timiș și-au luat partea leului la Super Rally Craiova

CS Krepelka Motorsport se întărește pentru sezonul viitor

Piloții cluburilor CS Krepelka Motorsport și Pro Timiș și-au luat partea leului la etapa de Super Rally de la Craiova. Italianul Riccardo Tarabelli, de la Sesa Racing, care reprezintă CS Krepelka Motorsport, a ocupat prima poziție la clasa 2B.

Și Alexandru Krepelka a încheiat pe primul loc, la clasa 1B. Acesta s-a calificat în primii 12, unde au luat startul trei monoposturi și alte mașini puternice precum Ferrari, Audi R8, trei Subaru etc. Colegul lor Zoltan Martincsek a obținut al doilea cel mai bun timp la clasa 2B.

De la Pro Timiș au participat Sorin Jurca, primul la clasa 2A, cu mari șanse la titlu, Alin Lazăr și Sorin Mihoc, care au avut o evoluție bună și au fost aproape de podium.

„Mulțumim Consiliului Județean Timiș pentru susținerea și încrederea acordată. Le mulțumim și sponsorilor și partenerilor privați Dan Lazăr, Mirko Peroni, Florin Diaconescu, Lucian Perescu, Cristian Corlan, Adriana Dobriceanu, Cornel Creţu, Radu Diaconovici, Marcel Petrea, Bogdan Bragadiru, Diana Szijarto și Cristian Fedor”, a declarat Alexandru Krepelka, președintele cluburilor Pro Timiș și CS Krepelka Motorsport.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Piloții cluburilor CS Krepelka Motorsport și Pro Timiș și-au luat partea leului la Super Rally Craiova

  1. Corect era Rossini Sleeve Technologies, nu Peroni Mirko. Sponsorizarile sunt facute in numele companiei, dar taranii, tot taranii dunt! Se folosesc de numele companiei ca sa se dea apoi ,, bosi,,.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *