„Dance in the Park cu DanceTM”- dans și distracție în parc, la Timișoara

„Dance in the Park cu DanceTM”- dans și distrație în parc, la Timișoara

Până în 10 octombrie, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 19:00, dansăm împreună în parcul Pădurice (Lidia)! Clubul de dans sportiv Bolero Timișoara, prin antrenorii, instructorii și copiii clubului, reuniți sub sigla proiectului „DanceTM”, invită copiii și părinții la dans!

„Am fost în parc, în una dintre ieșirile noastre în natură și am rămas plăcut impresionați de faptul că foarte mulți copii, prezenți în acel moment în parcul Pădurice, s-au alăturat momentelor noastre de mișcare în aer liber. Și așa am decis să implicăm și copiii din cartierul Soarelui în activitățile noastre” – ne spune doamna Brigite Șargu, președintele Clubului Bolero.

La sfârșitul fiecărei săptămâni, până pe 10 octombrie, de la ora 19:00, vor fi reprezentații de dans sportiv, la care vor participa copiii grupelor de avansați și de performanță ai Clubului Bolero dar și dansuri alături de copiii și părinții din parc.

Doamna Brigite Șargu este fost campion național absolut al României la dans sportiv, arbitru competițional în cadrul concursurilor de dans sportiv naționale și unul dintre cei mai respectați antrenori de dans sportiv de performanță, copiii antrenați de ea aducând rezultate notabile la concursurile de profil.

Prin proiectul „DanceTM” (detalii pe – https://facebook.com/dancetimisoara), clubul de dans Bolero Timișoara își propune să îi apropie pe copii dar și pe adulți de sport și mișcare în general și de dansul sportiv în special.

Totodată, în cadrul proiectului, se încearcă integrarea cât mai multor copii ce provin din mediul defavorizat, îndreptându-le pașii către un sport de performanță prin acordarea de facilități și beneficii directe și indirecte cum ar fi: abonament și echipamente gratuite, ore de dans private gratuite, integrarea și susținerea acestor copii în cadrul grupelor, suport moral, etc.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns