Timiș: O nouă perioadă de înscrieri pentru două categorii de candidați care doresc să ocupe un post în învățământul preuniversitar

Timiș: O nouă perioadă de înscrieri pentru două categorii de candidați care doresc să ocupe un post în învățământul preuniversitar

Timiș: O nouă perioadă de înscrieri pentru două categorii de candidați care doresc să ocupe un post în învățământul preuniversitar.

Inspectoratul Școlar Județean Timiș a publicat pe site-ul instituției o notă informativă privind o nouă etapă de depunere a dosarelor pentru candidații care doresc să fie repartizați, pe perioadă determinată, pe posturile vacante din învățământul preuniversitar în anul școlar 2024/2025 pe baza notelor/mediilor obținute în anii anteriori, dar și pentru cei care vor să se detașeze prin concurs specific.

Perioada inițială de înscriere a fost între 8 și 17 mai. Pentru repartizare pe baza notelor/mediilor din anii anteriori s-au înscris 342 de candidați eligibili.

Conform inspectoratului școlar din Timiș, va mai avea loc încă o etapă, în intervalul 27-28 august. Tot atunci, vor putea depune cereri și candidații care doresc să se detașeze prin concurs specific, sesiunea 2024, la alte unități de învățământ:

”În mod excepţional, candidaţii care nu au depus cereri pentru angajare pe perioadă determinată/detașare la cerere prin concurs specific pentru anul școlar 2024-2025, în perioada 8-17 mai 2024, mai pot depune cereri în perioada 27-28 august 2024 (până la ora 16.30) pentru etapele de mobilitate:

– Detașare la cerere prin concurs specific, sesiunea 2024

– Repartizarea în baza notelor/mediilor din perioada 2018-2023 (note/medii peste 7 în perioada 2018-2020, note/medii peste 5 în perioada 2021-2023)”.

Informații suplimentare (documentele necesare, modalitatea de transmite a acestora etc.) pot fi găsite pe site-ul inspectoratului, la secțiunea ”Managementul resurselor umane/Repartizare pe perioadă determinată 2024-2025 inclusiv pe baza notelor de la concursurile nationale 2018-2023”.

CITEȘTE ȘI: BEC Timiș a făcut publice procesele-verbale privind centralizarea voturilor la alegerile din 9 iunie

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *