Teodora Meluță, de două ori cea mai bună fotbalistă a României, va juca la Poli Timișoara

Teodora Meluţă, de la Poli Timişoara, a fost convocată la echipa naţională

Teodora Meluță, fundaș al echipei naționale, de două ori desemnată cea mai bună fotbalistă a României, este noua jucătoare a Politehnicii Timișoara. Cu oferte din Italia, Elveția și Cipru, aceasta a ales să revină în țară pentru cel puțin un an, după o scurtă perioadă petrecută în Elveția, la Lugano.

Din nefericire, Meluță nu a avut șansa să joace mai multe meciuri pentru Lugano, accidentându-se grav în luna martie – fractură de tibie și peroneu. Aflată încă în perioada de recuperare după operație, ea s-a alăturat echipei timișorene la începutul pregătirii.

„Am ales Politehnica Timișoara pentru că am încredere că <<Șefu’>>, așa cum îi spun eu domnului Albon, poate să construiască un proiect sănătos, pe termen lung, care să aducă lucruri pozitive în fotbalul feminin românesc. Apreciez foarte mult faptul că toți cei din staff și conducere au înțeles că trebuie răbdare în procesul meu de recuperare și îmi sunt alături pentru a mă reface complet și pentru a reveni cât mai repede pe teren să ajut echipa în obținerea rezultatelor pozitive”, a declarat Teodora Meluță.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns