Telenovelă politică în Timiș: Un fost concurent de la ”Insula Iubirii” candidează la Primărie și vrea să-i sufle postul celui care i-a furat iubita

liviu gherman

Telenovelă politică în Timiș! Liviu Gherman, fost concurent la Insula Iubirii i-a declarat război fostului său prieten, Claudiu Coman, actualul primar al comunei Sanandrei, după ce edilul i-a furat iubita, pe Bianca Hincianu (23 de ani).

Liviu s-a înscris în politică și candidează împotriva lui Claudiu Coman la alegerile locale din 27 septembrie.

Claudiu Coman este actualul primar al comunei Sanandrei și se află la al doilea mandat din partea PSD.

CITEŞTE ŞI: Toată Timișoara știe: un oltean la primărie!

Anul acesta a decis să candideze din partea PNL și îl va avea drept oponent pe fostul său prieten Liviu German, fost concurent la Insula Iubirii, care candidează din partea Alianței formate din UNPR, ALDE și PER.

Cei doi bărbați și-au declarat război imediat după ce actualul primar i-a furat iubita lui Liviu Gherman, bunul său prieten, care i-a finanțat campania electorală în 2012, din postura de om de afaceri, patron al unei arene sportive la marginea localității.

Chiar dacă Claudiu Coman era căsătorit și avea doi copii la momentul la care a început idila cu Bianca, iar ea era nașa de botez a unuia dintre fii săi, cele două familii fiind de nedespărțit, acesta nu fost un impediment pentru cei doi.

Culisele acestei relații au fost relatate de Liviu în timpul reality show-ului ”Insula Iubirii”, la care el și mai tânăra sa iubită au participat în 2017.

Bianca, în vârstă de 23 de ani și Liviu, 44 de ani, au fost unul dintre cele mai controversate cupluri din istoria showului de televiziune.

În timpul emisiunii, s-a aflat că Bianca a făcut o întrerupere de sarcină chiar înainte de emisiune pentru a onora contractul cu Antena 1.

„Am zis să facă avort că noi trebuie să mergem neaparat că am facut un contract și trebuie să mergem în Thailanda”, a spus Liviu Gherman în timpul emisiunii, la acea vreme.

Ulterior, Bianca a mai dezvăluit că Liviu obișnuia să o bată.

CITEŞTE ŞI: Există o soluție simplă prin care, în două săptămâni, să avem o îmbunătățire a crizei sanitare. Medic: S-a văzut peste tot în lume

Până la finalul showului, cei doi s-au despărțit, iar Bianca a plecat acasă cu una dintre ispitele masculine. Relația nu a durat prea mult, iar Bianca s-a întors la Liviu, cu care s-a căsătorit și a făcut un copil.

Anul acesta, Liviu s-a înscris în politică și a fost desemnat pentru a intra în lupta electorală pentru Primăria Sanandrei, conform antena3.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Telenovelă politică în Timiș: Un fost concurent de la ”Insula Iubirii” candidează la Primărie și vrea să-i sufle postul celui care i-a furat iubita

  1. mai asta lipsea,oare cum vrea sa conduca o localitate daca nu a fost in stare sa-si conduca (satisfaca) iubita,inseamna ca-i slab la scula si in politica daca n-ai cohones esti pe langa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *