Toată Timișoara știe: un oltean la primărie!

Funcția de primar al Timișoarei este atacată și din alte perpective decât cele privind competențele, iar unul dintre pretendenți a ales să mizeze pe locul de baștină din care provine: zona Olteniei.

Laurențiu Sorin Badea, candidatul în discuție, se bazează pe numărul mare al oltenilor din Timișoara, care se înmulțesc mai repede decât cazurile de Covid-19 în perioada de vârf.

CITEŞTE ŞI: Numărul de infectări din ultimele 24 de ore scade sub 1.000. Au fost făcute doar 6.607 teste. Numărul pacienților la ATI rămâne ridicat

Băiat fin din Severin, Badea vrea să acapereze electoratul provenit din județele oltenești, văzându-se un exponent ideal al juveților din Timișoara.

Sloganul său este zguduitor și i-ar putea emoționa și pe oltenii care și-au cam uitat originile:

„Fii oltean, votează un oltean pentru viitorul orașului tău Timișoara!”, În mesajul transmis segmentului timișorean provenit din Mehedinți, Gorj, Dolj, Olt și Vâlcea, candidatul la primărie e tranșant: ”Sunt oltean în Timișoara și mă mândresc cu asta.

Vorbesc oltenește la lucru, pe stradă, oriunde mă duc se cunoaște de unde vin.

Sunt candidat pentru funcția de primar al Timișoarei și e timpul ca oltenii să fie o voce mai puternică datorită majorității noastre în tot județul Timiș.

Ca și noi mai sunt și alții veniți din alte părți ale țării.

Nu trebuie să facem deosebire unii de alții. Suntem toți într-o singură țară pe care o iubesc la nebunie și avem nevoie să ne sprijinim unii pe alții pentru a depăși orice moment greu din viață.

CITEŞTE ŞI: Restricții pe drumurile din vest

Ador acest oraș Timișoara, aici vreau să mor, pentru acest oraș mă lupt, pentu țara asta frumoasă mă dedic trup și suflet. Cine vrea să fie alături de mine și cu mine îl aștept în echipa mea”.

În postările sale se remarcă multe greșeli gramaticale, dar ele pot fi puse pe seama folosirii în exces a perfectului simplu și a unor termeni pentru care acordul se realizează mai greu.

Nici la capitolul administrație nu excelează candidatul în discuție, dar nu ar fi o problemă, atâta vreme cât Timișoara e plină de olteni care au ajuns șefi fără a avea cine știe ce calități.

Deja, anunțul candiaturii sale a provocat rumoare prin firmele de IT, de automotive și prin marile lanțuri comerciale, unde oltenii se grupează sub sloganul ”Piedurăm campionatul, dar câștigăm Primăria Timișoara”.

Nici Nicolae Robu nu pare a fi prea încântat de această candidatură, vehiculându-se că unii dintre consilierii săi ar fi primit sarcină să numere persoanele venite din zona Olteniei, concluzia provizorie transmisă lui Robu fiind următarea: ”fură mulți, domn primar!”.

20 Comments
Alex 27/08/2020
Domnul redactor (sau ce o fi el) pare a fi unul din oamenii care știu sa discrimineze și sa pună stampila pe toți oltenii fără sa se gândească ca peste tot sunt 'uscaturi'. Cat despre 'canditat', cred ca nici familia nu îl votează, nici măcar bunul simt sa prezinți ce vrei sa faci pentru Timișoara, pentru toți locuitorii nu doar pentru oltenii care spera ca îl votează doar ca se declara oltean. 😥Slab rău, păcat ca ne strica reputația unul ca asta, nu sunt documentat dar cred ca nu are el semnăturile necesare sa candideze.
Gogu 18/08/2020
Haha...sa ma sugeti la plua cu articolul vostru și voi și wannabe ăsta și Robu. Sunt oltean și votez cu Fritz.
Toate 18/08/2020
Din pacate cei veniți din zona Olteniei nu au se pare habar ca același lucru ar fi și dacă ar pleca de exemplu în Anglia , Suedia , Danemarca .....tot plecați de acasă ar fi doar ca pe mult mai mulți bani !!! Doar asa ar putea ridica acea zona a tari !! Iar referitor la farsa cu acest klingorian care ar candida la funcția de Primar ....cine să-l voteze dacă mare parte din ei mai exact peste 90la suta nu au flotant de Timișoara :))))
Bingo 18/08/2020
Neamț președinte, unguraș premier, arafat la urgențe. Muică la primărie? Why not...
Pop 13/08/2020
Acest site te plateste sa completezi sondaje online care valoreaza între 0,10€-2,5€ iar la inregistrare primesti un bonus. Inscrie-te aici https://bit.ly/2EtFkOK
nea fane 12/08/2020
L-a facut ma-sa oltean (zice el), dar l-a facut cu-n BANATAN.De la olteni ,,lua" INGAMFAREA, de la banateni vrea TIMISOARA? Numai un om deosebit de inteligent are asemenea idei. (interpretati ,,inteligent" ca la integrame.) S-o fi rasturnat si in Severin carul de la Caracal??
Anonimul Banatean 12/08/2020
Poate se bazează el pe oltenii veniți în Banat, dar ceea ce nu știe el este că majoritatea nu au viză de flotant adică la revedere VOT :) si bineînteles MMMM PSD
ghiocel trandafir poanta 12/08/2020
hă hă hă o văzurăm si pe asta. e bine pentru robu pentru că oricum oltenii votează doar psd. este un băsescu petrov la scară redusă doar că aici e pentru robu la mitici e pentru gabi pandele.asa că robu îngrijorat este o remarcă a unui ziarist.....slab ca să nu zic altceva si aservit.
ghiocel trandafir poanta 12/08/2020
hă hă hă o văzurăm si pe asta. e bine pentru robu pentru că oricum oltenii votează doar psd. este un băsescu petrov la scară redusă doar că aici e pentru robu la mitici e pentru gabi pandele.
yugg 11/08/2020
In special oltencelor, vreau sa le urez pe aceasta cale multa, multa m...
alina 11/08/2020
Vai de mine, mai asta ne trebuie la Timisoara. Nu este destul ca-i plin orasul de olteni, acum sa mai avem pe unul si primar. Si cata nesimtire si tupeu zace in el, de parca candideaza numai pentru oltenii din oras. Nu-i este putin rusine? De parca oltenii stiu ce inseamna rusine ori bun simt. De ce nu candideaza la Craoiva, un oltean mai putin la Timisoara. Timisoara este capitala Banatului nu a olteniei.
maricica 11/08/2020
Taci ba ca/i baiat fain Laur, nu-i javra ca altii / ca sa nu dau nume. La el ce-i in gura si-n capusa, asa ca mi bine un oltean care chiar de nu stie prea multe, dar se preface de parca ar sti, si pana la urma se descurca, decat unu care nu stie numic dar e taaaare fudul
Tedy 11/08/2020
cam tuciuriu,precis este lat si-n talpa,a umblat mult descult,cred ca ale lui sunt opincile atarnate de bariera de la UMT la intrare in TM
birlic 11/08/2020
fugi neica dacilea ,ce te-apuca
Ovys 10/08/2020
Vai, Domnule Florescu, cu articolul asta ati dat cu mucii-n fasole si v-ati scos "prima de vacanta". Nu mai aveati alte articole?
Dan 10/08/2020
Asta-i oltean de Strehaia.........Asta sigur va avea grija de patrimoniul arhitectonic si cultural al orasului.HA,HA
Stefan 10/08/2020
Asta mai lipseste.adevarata mutra de oltean.
Adrian 10/08/2020
Omul este dator să încerce, asta nu înseamnă că și reușește 😉
Robin 10/08/2020
Prostul nu e prost destul până nu e și fudul. Deh, aceași mândrie prosteasca. Nu știu nimic da votați mă că sunt din zona.
Poli 21 10/08/2020
Din pacate unii olteni aciuati prin Timisoara au inteles sa aduca cu ei naravurile ce nu au lecuire.