Țara arde și baba se piaptănă: Marin Popescu a fost înlocuit de la conducerea IŞJ Timiș

Țara arde și baba se piaptănă: Marin Popescu a fost înlocuit de la conducerea ISJ Timiș

Cu cinci luni înainte de expirarea mandatului, inspectorul școlar general Marin Popescu a fost schimbat din funcție prin ordin al ministrului educației. În locul său, așa cum se vehicula în ultima perioadă, a fost numită Aura Danielescu, profesor în învățământul special la Școala Gimnazială din Mașloc.

În acest context, este posibil ca Marin Popescu, profesor de fizică, să se reîntoarcă pe postul de director al Departamentului pentru Relația cu Mediul Preuniversitar din cadrul UVT, funcție pe care a deținut-o anterior.

Marin Popescu a fost numit, pentru a doua oară, la conducerea inspectoratului școlar timișean în martie 2020, după expirarea mandatului celei care – ironie a sorții – se pregătește acum să revină pe funcția ocupată anterior. Întâmplător sau nu, rocada a survenit chiar înainte de următoarele numiri pe funcțiile de conducere vacante din unitățile de învățământ timișene.

CITEŞTE ŞI: Un candidat șicanat de șefii UVT i-a învins în instanță: concursul rămas fără favorita juriului merge mai departe!

Explicația oficială a ministrului educației Sorin Cîmpeanu privind numirea Aurei Danielescu în fruntea inspectoratului școlar timișean o vom publica de îndată ce o vom primi în scris, ca urmare a solicitării noastre adresate în acest sens.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns