Tânărul bătut în Complexul Studenţesc s-a stins din viaţă

spitalul judetean

Vineri, inima tânărului bătut cu bestialitate în Complexul Studenţesc a încetat să mai bată. Victima s-a stins din viaţă după ce a fost în comă de gradul patru mai multe zile, fiind ventilată mecanic.

CITEŞTE ŞI:
Zece imigranţi răniţi în Ungaria. Şoferul care a condus camioneta este din Timişoara

„Vineri, la ora 16, tânărul a intrat în stop cardiac. S-a încercat resuscitarea lui, dar fără succes şi ca urmare s-a declarat decesul pacientului”, a spus medicul Ovidiu Bedreag, şeful secţiei ATI din cadrul Spitalului Judeţean Timiş. Pentru că tânărul era în moarte cerebrală, nu s-a mai pus problema prelevării de organe.

CITEŞTE ŞI:
Timiş. Doi candidaţi la bac prinşi cu „mâţa în sac”

Medicii de la spital au afirmat că pacientul nu are nici o şansă şi că încet-încet se va stinge. Bărbatul de 29 de ani a fost lovit fără milă în Complexul Studenţesc, la ieşirea dintr-un club, de patru indivizi. Imediat după incident, agresorii au fost identificaţi, fiind vorba de tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, trei din Orţişoara şi unul din Timişoara.

CITEŞTE ŞI:
Studenta criminală de la Medicină acuză: “Mi-au omorât copilul!”

Victima fusese în oraş, împreună cu un prieten şi, la ieşirea din local, din greşeală, l-ar fi atins pe unul dintre agresori. Aceştia l-au urmărit pe băiat şi la câţiva metri de local l-au bătut, lăsându-l într-o baltă de sânge, după care s-au făcut nevăzuţi.

CITEŞTE ŞI:
Ca-n filme. Afacerist prins în flagrant plătind ASASINATUL rivalului său

După incident, ambulanţa a sosit imediat, iar echipajul trimis la faţa locului s-a chinuit zeci de minute să-l stabilizeze pe tânăr. Trei dintre agresori au fost prinşi imediat, iar cel de-al patrulea suspect a fost şi el găsit mai târziu. Cei patru făptaşi au fost prezentaţi instanţei, fiind arestaţi pentru 30 de zile.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Tânărul bătut în Complexul Studenţesc s-a stins din viaţă

  1. Revoltător! Să fie închiși pe viață!Schimbați urgent codul penal! Este inadmisibil ce se întâmplă în România! Poliția este absența!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *