Studenta criminală de la Medicină acuză: “Mi-au omorât copilul!”

Șatran

Fostul avocat al detinutei Carmen Bejan, Florin Kovacs rupe tacerea despre copilul pe care tanara l-a adus pe lume si a murit, la scurt timp. Acesta spune ca tanara a fost supusa in puscarie, atunci cand era insarcinata, la tratamente inumane.

Dupa trei ani, fostul avocat al detinutei Carmen Bejan rupe tacerea in legatura cu sarcina pe care femeia a piedut-o. Florin Kovacs declara ca femeia a fost supusa la rele tratamente in cele noua luni de sarcina in penitenciar. Criminala a nascut la Spitalul Universitar din Capitală dupa care a fost dusa imediat la Penitenciarul Rahova.

CITEŞTE ŞI:
Zece imigranţi răniţi în Ungaria. Şoferul care a condus camioneta este din Timişoara

„Am apreciat ca prin refuzul de a i se permite sa nasca in afara sistemului penitenciar, implicit a fost supusa la tratamente inumane si degradante, sanctionate de articolul 2 si 3 din CEDO, cu atat mai mult cu cat fatul nu a avut nici o sansa de supravietuire intr-un spital penitenciar”, a declarat Florin Kovacs.
Putea sa devina medic si a ajuns o criminala

Fosta studenta de la medicina care a omorat si transat un om in 2009 impreuna cu Sergiu Florea au fost inchisi de urgenta dupa ce s-a aflat ca ei au comis fapta. Astfel, criminala a fost condamnata la 20 de ani de inchisoare. In timp ce se afla dupa gratii, tanara a ramas insarcinata, iar medicii care au consultat-o i-au spus ca o sa nasca un copil cu malformatii. In ciuda acestui verdict crunt, criminala nu a vrut sa faca avort pentru ca a crezut ca o sa fie libera.

Citeşte mai multe pe cancan.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Studenta criminală de la Medicină acuză: “Mi-au omorât copilul!”

  1. Nu e o victima! Degeaba dl avocat vrea sa o faca. 20 de ani sunt putini ptr cineva care cu intentie transeaza un om.De ce se mira ca nu a supravietuit fatul?Ce copil si-ar dori sa creasca cu umbra unei mame criminale?Promovati stiri de 2 lei !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *