Tânăr suspectat de deţinere de droguri, depistat de poliţiştii locali

Un tânăr de 21 de ani depistat pe la orele prânzului de de polițiştii locali din Timişoara, având asupra sa substanțe interzise, în timp ce stătea pe o bancă în zona Căii Lipovei.

CITEȘTE ȘI: Ce au descoperit legiştii pe trupurile poliţistului şi al iubitei sale, găsiţi morţi în casă la Oraviţa

Polițiştii locali se aflau în patrulare cu automobilul când au observat un tânăr care se afla pe o bancă pe strada Holdelor din cartierul Calea Lipovei şi care, la vederea echipajului, a devenit agitat, încercând să ascundă ceva la spate.

CITEȘTE ȘI: Un tânăr din județul Gorj s-a răsturnat cu BMW-ul la Timișoara

Cum comportamentul acestuia era suspect, polițiştii locali au trecut la legitimarea bărbatului, stabilind că se numeşte H. M., are 21 de ani şi este din Timişoara. La controlul corporal efectuat asupra lui s-a constatat că deținea un pliculeț din plastic care conținea fragmente vegetale de culoare verde-olive, susceptibile de a avea proprietăți psihoactive.

CITEȘTE ȘI: Tranzacție imobiliară de 40,5 milioane euro, în vestul țării

Drept urmare, s-a luat măsura întocmirii documentelor pentru predarea substanțelor şi preluarea cazului de către polițiştii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timişoara, în vederea continuării cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns