Micuțul care își dorește ca Moșul să-i aducă sănătate. Video!

Un băiețel de șase ani i-a cerut lui Moș Crăciun să-i aducă sănătate. Este vorba de Vlăduț care, l-a începutul lunii noiembrie, când încă se gândea ce și-ar dori să primească de Crăciun, a fost nevoit să facă mai multe investigații care au relevat diagnostice crunte.

“Practic nu avea nici un simptom specific. Atunci când stătea mai ghemuit îl durea puțin în partea dreaptă, pe lateral, însă imediat ce-și revenea la poziția inițială durerea trecea instantaneu.

Am aflat ulterior ca durerea o provoca tumora mare de pe suprarenale care apăsa unul dintre organe în momentul în care se ghemuia. Eu mă gandeam să nu fie apendicită…”, a mărturisit mama micuțului, Eli Ranetescu.

La Spitalul ”Maria Sklodowska Curie”, părinții lui Vlăduț au aflat că micuțul prezintă neuroblastom pe suprarenale și alte două tumori pe plămâni.

Potrivit medicilor români, boala este într-un stadiu avansat, iar pentru operație și tratament oncologic copilul trebuie să ajungă urgent în Israel, la spitalul ”Shelba Medical Center”, costurile ridicându-se la suma de 500.000 de dolari.

Pentru ca Vlăduț, în anii ce vor urma, să îl aștepte în decembrie ca toți ceilalți copii pe Moșul are nevoie de ajutorul semenilor. În acest an, băiatul vrea să primească de Crăciun, sănătate.

Conturile deschise pentru Vlăduț sunt urmatoarele:

EUR RO29BACX0000003158410005-Unicredit

RON RO56BACX0000003158410004-Unicredit

BACXROBU, titular: Circiu Elisabeta Paula.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns