Epopeea bradului din centrul Lugojului, continuă! Se împodobește abia de Crăciun

Criticat că bradul de Crăciun, amplasat în piața Catedralei Greco – Catolice, arată foarte sărăcăcios, primarul Francisc Boldea a răspuns că pomul se împodobește de Crăciun, și nu de 1 Decembrie.

”S-a scris că nu au mai fost bani pentru bradul de Crăciun și din această cauză nu a fost împodobit, nu s-au mai pus destule beculețe.

CITEȘTE ȘI: Ce au descoperit legiştii pe trupurile poliţistului şi al iubitei sale, găsiţi morţi în casă la Oraviţa

Trebuie să vă spun un lucru: bradul de Crăciun, cum îi spune numele, nu se face pentru 1 Decembrie, se face pentru Crăciun. Noi nu am terminat încă de pavoazat orașul.

De luni, 3 decembrie, pregătim orașul de Crăciun. Noi nu avem un buton cu care să aprindem instalația, firma care se ocupă cu acest lucru este Elba. Ca să pornească la buton în orașele mari, cei de la Elba lucrează toți acolo.

CITEȘTE ȘI: Un tânăr din județul Gorj s-a răsturnat cu BMW-ul la Timișoara

Cu orașele mari, ei sunt ocupați de la sfârșitul lui noiembrie până la jumătatea lui decembrie. Noi am început de fiecare dată mai devreme cu amplasarea, că altfel, până în 15 decembrie, nu avea cine s-o facă și intram în criză de timp”, a declarat primarul Francisc Boldea.

În altă ordine de idei, primarul adresează mulțumirile sale Episcopiei Greco – Catolice de Lugoj și personal PSS Alexandru Mesian.

”Mulțumesc episcopului greco-catolic Alexandru Mesian și celor de la catedrală, pentru că au înțeles rostul Crăciunului și că tot ce organizăm noi în Piața Maria, actuală Drăgan, aduce bucurie copiilor și, de-a lungul anilor, nu am avut nici o contestație din partea lor”, adaugă edilul șef.

CITEȘTE ȘI: Cu trenul până la Viena, din 9 decembrie!

Amintim că în trecut au existat plângeri ale Protopopiatului Ortodox Român la adresa manifestărilor publice din Piața Victoriei, pe motiv că acestea perturbă ritualul religios, conform redesteptarea.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns