Surpriza din spital, șarpele din salon (video)

Surpriza din spital, șarpele din salon (video)

Surpriza din spital, șarpele din salon (video)

Surpriza din salon. De asta a vut parte un pacient din Balş, judeţul Olt, care a filmat un şarpe într-una dintre încăperile Spitalului Orăşenesc din oraş.

În imaginile urcate pe reţelele de socializare, filmate de bărbatul care era internat în unitatea medicală se observă cum reptila merge pe podeua din salon, apoi urcă peretele spre fereastra salonului.

Şarpele din salon

Şarpele ar fi intrat în spital printr-o fereastră deschisă, iar angajaţii au reuşit să îl scoată în afara clădirii. Săptămâna trecută, jandarmeria a intervenit pentru scoaterea unui şarpe din casa unui localnic.

CITEȘTE ȘI: Update – Reacția PMT/S-a lansat politicianul care în doi ani a ajuns de la erou la „zerou”. Alin Nica îl acuză pe Dominic Fritz de incompetenţă

Problema şerpilor este din ce în ce mai des întâlnită în România. În urmă cu câteva săptămâni o reptilă a fost filmată în scara unui bloc din Capitală.

Şarpele… scării de bloc a fost găsit încolăcit într-un colţ, ascuns după un coş de gunoi. Bărbatul care a descoperit musafirul târâtor nu l-a gonit imediat, ci a profitat de ocazie pentru a filma. În imagini se vede cum reptila încearcă să se întoarcă de unde a venit, scrie observatornews.ro.

Ironia este că scara avea nevoie de aerisire după o operaţiune de deratizare, care trebuia să îi scape pe oameni de şobolani. Şarpele ar fi venit din grădina blocului, acolo unde ar mai fi şi alţii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *