Filmări la Castelul Corvinilor

Căsătorie ”de probă” în capela de la Castelul Corvinilor

Filmări la Castelul Corvinilor

La Castelul Corvinilor au loc filmări la trilogia Egregora: Comoara pierdută, un film despre comoara ascunsă a dacilor, lumi antice necunoscute, filosofii și religii de mult uitate.

Din distribuție fac parte numeroși actori precum Maia Morgenstern, Gelu Nițu, Ștefan Velniciuc și Daniel Nuță, dar regizorul promite și alte surprize, informează Primăria Hunedoara.

CITEȘTE ȘI: S-a lansat politicianul care în doi ani a ajuns de la erou la „zerou”. Alin Nica îl acuză pe Dominic Fritz de incompetenţă

Filmările au început în 2018, iar în final vor fi 36 de episoade, împărțite în trei serii a câte 12 episoade. Au fost turnate deja secvențe în locuri precum Muzeul Castelul Corvinilor, Munții Piatra Craiului, Cazanele Dunării, Sfinxul, Peștera Ialomicioara, Valea Obârșiei Lacul Bâlea etc.

Regizorul Andrei Chiriac spune că va include în film toate locurile cu rezonanță din România, care oferă peisaje spectaculoase, precum Sarmizegetusa, Râșnov, Sighișoara, Mănăstirile din Moldova, Brașov, București etc., astfel încât filmul să fie în același timp o veritabilă promovare a frumuseților din țara noastră, conform zhd.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *