„Sunteţi nişte nesimţiţi. Să vă fie ruşine!”. Aşa se adresează un primar din Timiş locuitorilor comunei

Un primar din Timiş e tare supărat pe localnicii care în timpul nopţii stau pe băncile din faţa primăriei şi consumă seminţe.

În fiecare dimineaţă când Cornel Guran, primarul comunei Ghilad, vine la muncă dă cu ochii de un covor de coji de seminţe de floarea-soarelui.

anunt ghilad
Cum povestea se tot repetă, iar unii cetăţenii nu catadicsesc să arunce resturile de la bomboanele agricole în coşurile de gunoi, aflate la doi paşi, edilul-şef al comunei a afişat chiar pe uşa primăriei un anunţ care sună aşa:

„Cei care staţi pe bănci în faţa primăriei şi mâncaţi seminţe, iar cojile le aruncaţi pe jos, deşi aveţi coşuri lângă voi, sunteţi nişte nesimţiţi. Să vă fie ruşine! Primar, Cornel Guran”.

Poate că ar fi mai util ca edilul-șef al comunei să instaleze câteva camere de luat vederi și cei prinşi asupra faptei să plătească amenzi care să-i usture la buzunar, astfel ca a doua oară să nu mai arunce nimic pe jos.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

7 thoughts on “„Sunteţi nişte nesimţiţi. Să vă fie ruşine!”. Aşa se adresează un primar din Timiş locuitorilor comunei

  1. Ar fi bine sa plateasca amenzi acesti nesimtiti dar cum suntem in Romania si legile sunt doar pentru cei corecti nu se va intampla nimic! Dar se mai poate astepta primarul ca acesti cretini sa-i mai intepe rotile sau alte gainarii

  2. Nu sunt unul din acei „localnici” prost educati , dar tin sa precizez ca acele „coșuri de gunoi” nici macar nu se vad , sunt inglobate perfect de acei pomuleți de langa bancile pe care acesti tineri stau noaptea . Sunt si camere video plasate in fata primariei, dar niciuna nu bate exact in locul de intrare al primariei , acolo unde sunt si bancile localizate . Cu parere de rau, atat localnicii „acesti nesimtiti ” , cat si conducerea primariei este de vina ca nu curata acei pomuleți de ornament , taiandu-le putin din coroana , avand oamenii acces la cosul de gunoi .

    1. anonimule! nu ai dreptate. tu care te dai EDUCAT, ce faci daca te afli in parc si consumi ORICE produs AMBALAT si nu gasesti (sau nu-l vezi) COS DE GONOI? astept raspuns LOGIC.

  3. Este „greu de crezut„,dar acelasi lucru se intampla si in comuna GIROC,acelasi judet…?!Desi la noi in comuna avem si camere „„de luat vedera„ in parcuri…?!

Lasă un răspuns