Ştefan Bănică, Alexandra Stan și Bosquito deschid Târgul de Crăciun la Timișoara 

stefan banica

Primăria Timișoara, prin Biroul de organizare evenimente, pregătește deschiderea celei de-a XII-a ediții a Târgului de Crăciun,  manifestare ce se va derula în perioada 1 decembrie 2018 – 10 ianuarie 2019.

Târgul de Crăciun din acest an stă sub semnul  Centenarului, deschizându-și porțile chiar de Ziua Națională a României cu un program artistic variat.

CITEȘTE ȘI: Dramă uriașă: Lavinia, inginer la o multinațională, a făcut infarct la numai 34 de ani

Vor fi prezente de 1 Decembrie nume consacrate ale scenei precum Ștefan Bănică, Alexandra Stan sau Bosquito, municipalitatea timișoreană lansând invitația de a derula programe artistice chiar și celor mai tineri artiști, precum și instituțiilor de învățământ artistic timișorean dornice să participe în cadrul Târgului de Crăciun.

CITEȘTE ȘI: Locuinţe ieftine într-o localitate din Banat

Și în acest an, având în vedere ecourile pozitive înregistrate în anul 2017, Târgul de Crăciun va avea drept arie de desfășurare atât Piața Victoriei, cât și Piața Libertății, unde artiștii plastici și meșteșugarii locali vor întregi tabloul unui spațiu dedicat cu precădere copiilor.

Prin organizarea acestui eveniment – anunță primăria – se urmărește creșterea numărului potențialilor vizitatori din țară și din străinătate, o intensificare a turismului cultural, precum și punerea în valoare a potențialului municipiului Timișoara, din perspectivă economică, socială și multiculturală.

Programul complet al manifestării va fi anunțat ulterior.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Ştefan Bănică, Alexandra Stan și Bosquito deschid Târgul de Crăciun la Timișoara 

  1. ah ce o să se intensifice turismul cultural cu behăitorul ăsta.în urmă cu cîtiva ani a trebuit să-si anuleze spectacolul din cauza biletelor nevîndute si acum e mare pe bani publici .d-le primar d-voastră cîntati mai bine decît el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *